Pitbull mladički

Pitbull mladički
Prodam mladičke ameriškega pitbull terierja, psarna Dognik Bulls. Na voljo 1 rdečelas fant z rdečim nosom. 1 rdečelasa deklica z rdečim nosom in čokoladno masko na obrazu. Cena mladička je 1500 eur. Starost — 10 tednov. Pripravljeni na vselitev v nove domove. Obstaja dostava v države in mesta (naši psi živijo v 20 državah sveta). Izvajamo tudi osebni prihod novih lastnikov po njihovega kužka. Vsem kužkom pokažemo, da so zdravi in ​​aktivni. Predstavimo starše, njihove dosežke na razstavah in športnih tekmovanjih, na treningih.
Starši pitbull mladičkov:


Oče je bil pripeljan iz ZDA — Millers Wild Storm aka Castle. Z naslovom v športu in razstavah. Line Old Family Red Nose.


Mati so pripeljali iz Dagestana — Dognik Bulls Indiana. Red Alert line.


Fotografija mladičev pitbulla


Vsi kužki živijo v hiši v gozdu, se dnevno sprehajajo, navajeni so na sneg, nenehno dihajo svež zrak. Imajo močne tačke, saj dobro hodijo in jedo super premium hrano (hills puppy jagnjetina in riž). V pesjaku se kužki sporazumevajo z drugimi psi, se igrajo s sosedovimi otroki in v celoti opravijo začetno socializacijo kužka. Ne bojijo se glasnih zvokov, ognjemetov, tujcev, avtomobilov itd. Mladički s pravim pitbullovskim karakterjem, kot lahko vidite v videu: visijo, se neustrašno igrajo, držijo prijem, pritiskajo in ženejo. Čudoviti, čistokrvni pitbul mladički. Trenutno v bližnjih državah ni analogov tega parjenja. Vrhunski pit bull mladički. Starši nimajo alergij ali drugih zdravstvenih težav. Mama in oče s stabilno psiho, primerni psi.
Mladiči pitbullov se preselijo na svoje domove s cepljenjem po starosti, veterinarskim evropskim potnim listom, mikročipom, registriranim v evropski bazi živali, rodovnikom ADBA (American Dog Breeders Association — najstarejša in največja, zanesljiva organizacija za registracijo čistokrvnih mladičev pitbullov v svet).
Za nakup mladička pitbulla iz psarne Dognik Bulls napišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls