Pitbull Nederland hondenkennel

De enige geregistreerde Amerikaanse pitbullterrier kennel in Nederland Dognik Bulls (ADBA) werd opgericht in 2011 en fokt sinds 2016 een eigen lijn Amerikaanse pitbulls — Castlesline. De lijn is gebaseerd op Old Family Red Nose honden met als toevoeging werkfokkerij, Jumbo, DDWW, Red Alert bloed werd gebruikt.

Gedurende vele jaren zijn we sterk geworden, met grote volumineuze hoofden, denkend, erg gokkend en rijdende Amerikaanse Pit Bull Terriers. De gemiddelde grootte van onze pitbulls is 20-24 kg. Schofthoogte is 43-50 cm Afhankelijk van de dekking hebben we pitbulls groter of kleiner in gewicht. Alle afgestudeerden van de Nederlandse pitbullkwekerij kunnen goed samenleven met kinderen van verschillende leeftijden. Onze honden hebben een voldoende sterke psyche.

Pitbulls in de kwekerij van Nederland worden getest op rasgenetische ziekten, regelmatig onderzocht door een dierenarts, presteren en winnen op tentoonstellingen in binnen- en buitenland, winnen sportwedstrijden in verschillende landen. Afgestudeerden van de pitbullkennel «Dognik Bulls» in Nederland wonen in 20 landen over de hele wereld.

Kampioenen van Letland, Kampioenen van Estland, Kampioenen van de Baltische Staten, Kampioenen van Italië, Kampioenen van Oekraïne, Kampioenen van Wit-Rusland, Kampioenen van Rusland werden geboren in de kennel van Amerikaanse pitbullterriers in Nederland “Dognik Bulls”. Kampioenen in sportcompetities in Letland, Litouwen, Finland, Oekraïne, Rusland, Wit-Rusland, enz.

Er zijn meerdere keren per jaar puppy’s in onze kennel van American Pit Bull Terriers in Nederland. U kunt contact met ons opnemen en bespreken wat voor soort puppy u wilt — teef of kater, kleur, volwassen grootte, verwacht karakter en meer. Zorg ervoor dat u ons over uzelf en uw gezin vertelt, zodat het voor ons gemakkelijker is om u te vertellen welke puppy’s uit welke combinaties van pitbulls bij u passen. De prijzen voor onze American Pit Bull Terrier pups zijn gemiddeld 1000-2000 euro.

Pitbull kennel Nederland instagram- dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com

Foto’s van enkele honden van Dognik Bulls kennel Nederland