Pitbull Nederland


Geweldig nieuws in onze Amerikaanse Pitbull Terrier kennel «Dognik Bulls»! Op 1 juli 2023 hadden we het perfecte nestje pitbulls. Er zijn diverse teven en pitbull reuen beschikbaar. 10 pitbull-pups geboren! We hebben 6 pups te koop (3 meisjes en 3 jongens). De rest van de pups zijn al geboekt en zullen in Finland, Polen, Roemenië, Estland gaan wonen.
Meisjes en jongens hebben heldere, elegante kleuren (crème, rood, chocolade — allemaal met een rode neus). Uitstekende anatomie, goed zenuwstelsel. Onze Amerikaanse Pit Bull Terrier-puppy’s groeien op met kinderen. Onze pups zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, gezinnen met andere dieren. Ook onze pitbulls zijn geschikt als eerste hond. Trainen is een must bij elk hondenras.
Ouders van puppy’s met een stabiele psyche, zonder agressie. Neem deel en win aan tentoonstellingen en sportcompetities. Ze hebben geen genetische ziekten (onderzocht, hebben certificaten).
De vader van onze Amerikaanse Pitbull Terrier-pups is uit Amerika gehaald. Bijnaam volgens stamboom — Millers Wild Storm, ook bekend als Castle. De moeder werd uit Dagestan gehaald. Bijnaam volgens stamboom — Dognik Bulls Indiana.
Foto’s van Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s:


Foto’s van ouders:


Om een ​​American Pit Bull Terrier-puppy van de Dognik Bulls-kennel te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Alle Amerikaanse Pit Bull Terrier-pups verlaten de kennel naar nieuwe huizen met een Europees paspoort van een dierenarts, een geregistreerde microchip, een ADBA-stamboom, voor de leeftijd geschikte vaccinaties, ontworming. Pitbulls van kennel Dognik Bulls hebben geen genetische ziekten, alle volwassen honden van de kennel zijn onderzocht en beschikken over certificaten. De prijs van een pup uit dit nest is 1500 euro.

 

Soortgelijke artikelen:

Pitbull-pups Nederland
Pitbull Nederland. Amerikaanse Pitbullterriër Nederland. Pitbull-pups Nederland