Pitbull olx ro


Minunat catel rosu mascul American Pitbull Terrier de vanzare. Varsta — 4 luni. Născut în canisa înregistrată „Dognik Bulls” (înregistrare ADBA, lucrăm cu pit bulls din 2011).
Pedigree excelent, sânge din America și Daghestan. Cățelul nostru este un văr al celui mai intitulat pit bull terrier din lume — A și N Fonvielle Staffof Legends! (S-a născut și a trăit în Statele Unite ale Americii).


Pseudonimul cățelușului olx pitbull bazat pe pedigree: Dognik Bulls Wiskonsin. Cățelul pitbull este complet vaccinat, tratat de mai multe ori pentru helminți, are microcip, pașaport veterinar european și pedigree ADBA. Pedigree-ul ADBA în lumea pitbulls este ca Mercedesul tuturor mașinilor. Acesta este un indicator al calității, fiabilității și credibilității.
Cățelul Wiskonsin este bine socializat: îi place să meargă și să se joace și este prieten cu oamenii, copiii și câinii. Deja complet gata de mutare într-o casă nouă. Apropo, dacă locuiți în altă țară, vă vom ajuta să vă aduceți cățelușul pitbull. La urma urmei, pitbullii de la canisa Dognik Bulls trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Comunicăm întotdeauna cu proprietarii pit bulls olx chiar și după vânzarea cățeilor. Ajutăm, sfătuim și suntem prieteni.
Părinții cățelușului pitbull olx:


Tatăl: Millers Wild StormCastle. Adus din America. Campion la expoziții și competiții sportive în mai multe țări europene și CSI. Nu are boli genetice ale rasei (certificate personale). Are peste 300 de copii pit bull în întreaga lume. Un pitbull foarte faimos în întreaga lume. Producator ideal. Un pitbul excelent pentru sport și expoziții cu câini. Foarte activ, pasionat, motivat. Iubește toți oamenii și copiii.
Mama: Dognik Bulls Indiana. Mic frumos pit bull. Bloodlines — Red Alert (America). Adus din Daghestan. Nu are boli genetice ale rasei (certificate personale). Activ, amabil cu oamenii și copiii.
Prețul unui pitbull Dognik Bulls Wiskonsin este de 1500 de euro. Pentru a cumpăra acest olx pitbull, scrieți-ne. Asigurați-vă că ne spuneți despre dvs. în primul mesaj:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Canisa olx pit bull „Dognik Bulls” are întotdeauna pui de vânzare. Dacă sunteți în căutarea unui băiat pitbull sau a unei fete pitbull, de orice culoare, nu ezitați să ne scrieți. Vom vinde cel mai ideal American Pitbull Terrier pentru tine, bazat pe culoare și caracter.
Cu stimă, proprietarul canisa Pitbull — Veronika Voitovska.

Pitbull olx