Pitbull-painonveto Suomi

Pitbull-painonveto Suomi

Painonveto on eräänlainen urheilukilpailu, jossa koirat vetävät suurta kuormaa lyhyellä matkalla. Yleensä etäisyys on 5 metriä. Koirat osoittavat voimansa, kestävyytensä, terveytensä. Vain terveet yli 1-vuotiaat koirat saavat osallistua kilpailuun.

Ennen kaikkea painonvetokilpailujen osallistujien joukossa se on pitbulleja. Pitbull ja painonveto on jotain vahvaa, voimakasta ja näyttävää. Pitbullilla on korkeimmat kertoimet painonvetokilpailuissa. Pitbullin painon suhde kuorman kokoon on yli 100-kertainen.

Amerikkalainen pitbullterrieri on uskomaton koirarotu. He pystyvät siihen, mitä muut koirat ovat. Mutta samalla heidän terveytensä on paljon parempi. Heidän kontaktinsa omistajaan on paljon vahvempi. Painonvetokilpailut järjestetään vuosittain Suomessa.

Amerikkalaisen pitbullterrieri kennelin «Dognik Bulls» Suomen valmistuneet osallistuvat jatkuvasti ja voittaa, palkintoja.

Kuvassa näet pitbulleja painonvetämässä Suomea. Kuvassa vain koirat Dognik Bulls -kennelista.

Jos haluat painostaa pitbulliasi vakavasti, vie se ensin eläinlääkärin tutkittavaksi. Kiinnitä erityistä huomiota pitbullsi tuki- ja liikuntaelimistöön sekä sydän- ja verisuonijärjestelmään.

Jos etsit mistä ostaa pitbull-pentu Suomessa, jos suunnittelet, että pitbullisi tulee jatkossa harjoittamaan painonvetoa (pit bull weight pulling Finland), ota yhteyttä kenneliimme. Autamme sinua valitsemaan parhaan pennun tulevan painonvedon mestarin kasvattamiseen.

Instagram kennel painonveto pit bull Suomi — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166