Pitbull paring

Pitbull paring

In de Dognik Bulls-fokkennel staat een Amerikaanse Pit Bull Terrier-reu open voor dekking — Miller’s Wild Storm aka Castle.

Afkomstig van de kennel Real Deal Chocolates, gevestigd in Florida, USA.

Op dit moment is Castle bijna 7 jaar oud. Hij is getest op gezondheid, genetisch getest (absoluut gezond, alle NN-testen). Sport getest. Getest op nakomelingen. Ongeveer 300 kinderen van Castle leven in 20 landen van de wereld.

Castle brengt dergelijke eigenschappen over: middelgroot (vrouwen 16-23 kg, mannen 20-26 kg), een zeer gedreven karakter, passie, onbevreesdheid, liefde voor het leven, liefde voor mensen, sportpassie, druk en doorzettingsvermogen. De kinderen van Castle zijn onderzocht en zijn gezond. Onder zijn kinderen: Top Dog of Italy 2020 volgens UKC (Dognik Bulls Lanna Shi)! Winnaar van de show voor alle rassen in Oekraïne — Dognik Bulls Rio Grande (Best in Show-1e plaats). Winnaar puppyklasse op de Monobreed Show in Moskou (meer dan 120 pitbulls) — Dognik Bulls Abronia. Winnaars van wedstrijden in wachtdienst, IGP in Rusland! Winnaars van de pitbull-amstaff allround competitie in Rusland (eerste plaatsen in alle sportdisciplines). Winnaars van coursing- en racewedstrijden (achter een mechanische haas aan rennen).

Miller’s Wild Storm zelf is geboren uit een ADBA- en UKC-kampioen, Miller’s Brown Sugar. Deze vrouw is erg populair in de sport in Amerika, in shows, grootkampioen in gewichtstrekwedstrijden in Amerika. Castle’s vader is Miller’s Eye of the Tiga. Getiteld in ADBA-shows, pitbull-wedstrijden en gewichtheffen. Uncle Castle is de pitbullterriër met de meeste titels ter wereld — Fonvielle’s A&N Stuff of Legends pitbull.

Miller’s Wild Storm aka Castle is ADBA en UKC stamboom en staat open voor paring (pitbull paring). Vereisten voor teven: volledige stamboom (sportieve of werkende voorouders). Prestaties in sportcompetities of in tentoonstellingen op hoog niveau. De kosten van breien zijn 3000 euro. Kasteel is gelegen in Riga, Letland. Het is mogelijk om diepgevroren sperma wereldwijd te verzenden. De prijs van breien is 3000 euro. Castle voert het bloed van de oudste foklijn van American Pit Bull Terriers — Old Family Red Nose. Titels in tentoonstellingen: 2x Junior Kampioen van Oekraïne, Junior Winnaar van Oekraïne, 4x Beste Junior op Monobreed Pit Bullshow in Oekraïne en Rusland, Kandidaat voor Junior Kampioen van Rusland, Kandidaat voor Junior Federatie Kampioen, Kandidaat voor Russisch Kampioen in werkkwaliteiten, Junior Club Kampioen («Brave Fighter, Moskou, Rusland), Kandidaat voor Kampioen van Oekraïne, Kandidaat voor Internationaal Kampioen van Schoonheid, Kampioen van Oekraïne, 7x Beste Reu, 6x Beste van het Ras, Kampioen van het Ras. Sportieve prestaties: Springpole — 1e plaats, hangend aan de greep — 3e plaats van 50 pitbulls, niet-ondersteunde sprong — 3e plaats van 50 pitbulls, dog-puller run: twee keer 1e plaats, 1 keer 3e plaats, dog-puller springt: twee keer 1e plaats, eenmaal 5e plaats.

Foto’s van Miller’s Wild Storm aka Castle


Video van Miller’s Wild Storm aka Castle


Foto’s van Miller’s Wild Storm aka Castle-kinderen:


Familieleden:

Miller’s Brown Sugar pitbull


Miller’s Eye of the Tiga pitbull


Fonvielle’s A&N Stuff of Legends pitbull


Bespreek de voorwaarden voor het paren van een pitbull:

E-mail: dognikb@gmail.com

Instagram- dognikbulls