Pitbull pennut OFRN ja Jumbo ostaa


Ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa American Pitbull Terrier pentu Old Family Red Nose ja Jumbo verilinjoja yhdessä pentu. Amerikkalaisen pitbullterrierirodun tuntijat ymmärtävät mitä tarkoitan. Kerron lisää aloittelijoille.
Amerikkalaisen pitbullterrieri kennel «DOGNIK BULLS» kasvatti kaksi huippukoiraa. Kennelin virallinen rekisteröinti ADBA-American Dog Breeders Associationiin. Vanhin amerikkalaisten pitbullterrierien sukutaulujen kirjaamiseen ja rekisteröintiin osallistunut organisaatio. Pennut syntyvät kesäkuussa 2024. Tällä hetkellä on mahdollista varata toinen vaihtoehto pojalle ja ensimmäinen valinta tytölle.
Tulevien pentujen isä: Millers Wild Storm Castle. Neljän erikoisnäyttelyn voittaja useissa maissa peräkkäin! Erikoisnäyttelyt ovat näyttelyitä, joihin kokoontuvat vain pitbullit. 50-110 pitbullia kerrallaan. Meidän Millers Wild Storm Castle voitti kaikkien joukossa. Tietysti hän voitti myös tavallisissa koiranäyttelyissä, joissa on monia eri rotuisia koiria. Hän voitti myös parhaan koiran näyttelyssä ja tittelin Rotuvalio, Klubivalio, Juniorivalio ja Aikuisten muotovalio. Hän on osallistunut urheilukilpailuihin 4,5 kuukauden iästä lähtien ja myös voittaa. Voittaja pitbull- ja sauvakilpailuissa: korkeushyppy, jousitanko. Moninkertainen koiranvetäjäkilpailujen voittaja. Yleisesti ottaen hyvin ajettu, uhkapelaava, itsevarma amerikkalainen pitbullterrieri. Syntynyt Floridassa, Yhdysvalloissa. American Pit Bull Terrier -kennelissä «Real Deal Chocolates». Hänen äitinsä on mestari ADBA- ja UKC-järjestelmissä. Siellä on myös amerikkalaisia ​​urheilu- ja harjoitusnimikkeitä: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Hän on myös Yhdysvaltain mestari ja American Grand Champion painonvedossa (koiran painonnostossa). Isä on nimetty ADBA:ssa. Siinä on myös urheilu- ja harjoitusnimikkeet: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Tulevien pentujen äiti: Dognik Bulls Anksunamun. Tuotu Bulgariassa sijaitsevasta Zorban lastentarhasta. Tämä on hänen viimeinen pentue kennelissämme. Sitten hän lopettaa uransa tuottajana ja jää eläkkeelle. Hän kävelee kanssamme metsien läpi, lentää kanssamme ympäri maailmaa ja jatkaa elämästä nauttimista. Häneltä olemme jo saaneet useita ihanteellisia amerikkalaisten pitbullterriereiden pentueita. Nämä pennut ovat lajissaan viimeisiä. Ja ne ovat erittäin arvokkaita pitbull-kennelillemme. Eläinlääkärin täysin tarkastama ennen jalostusta. Ja sillä on myös testit amerikkalaisen pitbullterrierirodun geneettisten sairauksien puuttumiseksi.
Pentujen hinta on 1800 euroa tai 2000 dollaria. Kaikki pennut saavat varhaisen sosialisoinnin kennelissä: tutustuminen vieraisiin, lapsiin, erilaisiin pintoihin, autoon, kadulle, metsään, peltoon. Kaikki pennut lähtevät madotettuina, rokotettuina, eläinlääkärin tarkastuksella, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Toimitus maailmanlaajuisesti, mille tahansa mantereelle.
Lähetä meille sähköpostia keskustellaksesi amerikkalaisen pitbullinterrieripennun varaamisesta tai ostamisesta:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Terveisin Veronika Voitovska. Amerikkalaisten pitbullterrierien parhaan kennelin «DOGNIK BULLS» omistaja. Perhelääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi.

OFRN pitbull pennut osta, Jumbo pitbull pennut osta, osta pitbull pentu, osta amerikkalainen pitbull terrieri pentu, Real Deal Chocolates kennel, Millers Wild Storm Castle, Dognik Bulls Anksunamun