Pennut ovat myynnissä pitbull-kennelissä «Dognik Bulls»! Syntynyt 1.7.2023. Pentuja syntyi 10 (3 narttua ja 7 urosta). Kasvatusparista:
Isä — Miller’s Wild Storm aka Castle. Tuotu kuuluisasta urheilutarhasta Amerikasta (Real Deal Chocolates).
Äiti — Dognik Bulls Indiana. Tuotu toimivasta lastentarhasta Dagestanista.
Molemmat vanhemmat harrastavat urheilua, heillä ei ole amerikkalaisen pitbullterrierirodun geneettisiä sairauksia. Pentujen isä on titteli näyttelyissä ja urheilun monimestari.
Kuvia vanhemmista «osta pitbull Suomi«:


Kuvia pennuista «Pitbull pennut Suomessa«:


Tällä hetkellä myynnissä 3 pit bull narttua ja useita pit bull uroksia. Loput pennut on jo varattu (takuumaksulla) Suomeen, Puolaan, Romaniaan. Pennun hinta on 1500 euroa. Varausvakuus 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan).
Kaikki pitbull-pennut kasvatetaan metsässä. Kommunikoi 7 lapsen kanssa joka päivä (joten pitbullillamme ei ole ongelmia kommunikoida lasten kanssa). He syövät super-premium penturuokaa.
Kaikki pit bull-pennut 8 viikon iässä saavat ensimmäisen kattavan rokotuksen, eurooppalaisen eläinlääkäripassin, rekisteröidyn mikrosirun ja ADBA-sukutaulun. Ja he voivat mennä uusiin koteihin.
Ostaaksesi suomalaisen amerikanpitbullterrieripennun kennelistämme, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Dognik Bulls American Pitbull Terrier -kennelin lyhyt historia:
Olemme hoitaneet amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä vuodesta 2011 lähtien. Kennelimme on virallisesti rekisteröity ADBA:hun (American Dog Breeders Association). Kissalamme pitbullit elävät 23 maassa ympäri maailmaa. Dognik Bulls pitbulleja on Virossa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Venäjällä, Itävallassa, Tšekin tasavallassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Skotlannissa, Irlannissa, USA:ssa (Amerikassa) , Ruotsi, Ranska, Romania, Belgia.
Miltä Dognik Bulls -kennelin aikuiset pitbullit näyttävät:

Samanlaisia ​​artikkeleita:
amerikkalaisen pitbullterrieripentuja
Pitbull pennut
Suloisia pitbull pentuja

Pitbull pennut Suomessa. Amerikkalainen pitbullterrieri Suomi. Osta pitbull Suomesta