Pitbull-pentuja ADBA-sukutaululla ostaa

Pitbull-pentuja ADBA-sukutaululla ostaa

ADBA American Pitbull Terrier pentuja myynnissä eksklusiivisesta kasvatuksesta! Paikan päällä astutus Puolaan (pentujen emä ja minä menimme Puolaan astutuksiin saadaksemme täydellisen eksklusiivisen Lonzon pitbullien verta). Pennut syntyivät 10.9.2023. Yhden pennun hinta on 2000 euroa.
Tällä hetkellä myynnissä on 2 kaunista, tervettä urosta, joilla on täydellinen anatomia! Brindle väri. Erittäin seurallisia, ystävällisiä, aktiivisia pit bull pentuja ADBA-sukutaululla!
Uros numero 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Uros numero 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

Näiden vanhempien loput pennut on jo varattu Italiaan ja Viroon.
Pentujen vanhemmat ovat osallistujia ja voittajia näyttelyissä ja urheilukilpailuissa kaikkialla Euroopassa! Heillä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (heillä on terveystodistukset). Sydämet ovat terveet (olkaa todistukset tästä). Pentujen isällä ei ole kolmeen sukupolveen kyynär- tai lonkkadysplasiaa! Arvosanat AA ja 00 ovat parhaat tulokset osoittavat, että pitbullilla on terveet nivelet.
Keräsimme yksinomaan amerikkalaista verta pennuistamme — OFRN (Old Family Red Nose) ja Lonzo! Tällä hetkellä EI ole laadussa, sukutaulussa ja terveydessä analogeja pennuillemme kaikkialla Euroopassa. Olemme kennel, jolla on monen vuoden kokemus (olemme työskennelleet pit bullterriereiden kanssa vuodesta 2011) ja meillä on kokemusta amerikkalaisten pitbullien parhaasta verestä.
Meiltä voit ostaa pit bull-pennun ADBA-sukutaululla. Pitbullimme elävät 25 maassa (kaikkialla Euroopassa ja Amerikassa). Lisämaksusta lähetämme pentuja maahasi/kaupunkiisi. Kirjoita meille rohkeasti, meillä on toimitus kaikkialle maailmaan.
Kaikki pennut lähtevät Dognik Bulls -kennelista rokotetuina, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, elektronisella mikrosirulla, ADBA-sukutaululla (tämä on paras sukutaulu pitbulleille ympäri maailmaa). Ostaaksesi pitbullin ADBA-sukutaululla, kirjoita meille ja muista kertoa lyhyesti itsestäsi ja kokemuksistasi koirien kanssa:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pentujemme lähisukulaiset (isovanhemmat, sedät, tätit jne.). Katsokaa kuinka puhdasrotuisia, lihaksikkaita, täydellisiä pitbullit ovat. Dognik Bulls -kennelin pitbull-pentu kasvaa samanlaiseksi.

Pitbull-pentuja ADBA-sukutaululla. Pitbull-pentuja ADBA-sukutaululla ostaa