Pitbull pentuja
Myydään amerikan pitbullterrieri pentuja, Dognik Bulls kennel. Saatavilla on 3 punatukkaista punanukkaista poikaa. 1 punatukkainen punanukkainen tyttö suklaanaamio kasvoillaan. Pennun hinta on 1500 euroa. Ikä — 10 viikkoa. Valmiina muuttamaan uusiin koteihin. Toimitetaan maihin ja kaupunkeihin (koiramme asuvat 20 maassa). Harjoittelemme myös uusien omistajien henkilökohtaista saapumista pennulle. Näytämme kaikille pennuille, että ne ovat kaikki terveitä ja aktiivisia. Esittelemme vanhempia, heidän saavutuksiaan näyttelyissä ja urheilukilpailuissa, harjoituksissa.
Pitbull-pentujen vanhemmat:


Isä tuotiin Yhdysvalloista — Millers Wild Storm aka Castle. Nimetty urheilussa ja näyttelyissä. Line Old Family Red Nose.


Äiti tuotiin Dagestanista — Dognik Bulls Indiana. Punainen hälytyslinja.


Kuva pitbull pennuista


Video Dognik Bulls Muturganchik


Kaikki pennut asuvat talossa metsässä, kävelevät päivittäin, ovat tottuneet lumeen, hengittävät jatkuvasti raitista ilmaa. Heillä on vahvat tassut, koska ne kävelevät hyvin ja syövät superpremium-ruokaa (hills pentu lammasta ja riisiä). Kennelissä pennut kommunikoivat muiden koirien kanssa, leikkivät naapureidemme lasten kanssa ja käyvät läpi pennun alkuseurannan. He eivät pelkää kovia ääniä, ilotulitteita, vieraita, autoja jne. Pennut, joilla on todellinen pitbull-hahmo, kuten videolta näet: he roikkuvat, leikkivät pelottomasti, pitävät otteen, painostavat ja ajavat. Upeita, puhdasrotuisia pitbull-pentuja. Tämän parittelun analogeja ei ole nyt lähimmissä maissa. Laadukkaat pit bull pennut. Vanhemmilla ei ole allergioita tai muita terveysongelmia. Äiti ja isä, joilla on vakaa psyyke, riittävät koirat.
Pitbull-pennut muuttavat koteihinsa iän mukaan rokotetuilla, eläinlääkinnällisillä eurooppapassilla, eurooppalaiseen eläintietokantaan rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla (American Dog Breeders Association — vanhin ja suurin, luotettava järjestö puhdasrotuisten pit bull-pentujen rekisteröinnissä). maailman).
Jos haluat ostaa pitbull-pennun Dognik Bulls -kennelistä, kirjoita:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166