Pitbull plussat ja miinukset

Pitbull plussat ja miinukset

Amerikkalaisen pitbullterrierirodun edut:

1. Tämä on keskikokoinen koira, joten sillä ei ole monien suurten rotujen nivelsairauksien ongelmia (esim. lonkan ja kyynärpään dysplasia ei ole yleistä amerikkalaisella pitbullterrierirodulla).

2. Lyhyet hiukset eivät vaadi ylimääräistä hoitoa — hoitoa, leikkausta, eli lisäaika- ja taloudellisia kustannuksia. Hän kylpee, kammattiin ulos harjalla ja koira kuin lihaksikas patsas.

3. Pitbullit ovat koiria, joilla on korkea älykkyys. Koulutus on heille helppoa, he todella oivaltavat ja käsittelevät uutta tietoa lennossa.

4. Pitbullit rakastavat leikkiä. Sinun kanssasi, lasten kanssa. Se voi olla pelejä pallolla tai millä tahansa lelulla, tai se voi olla vain kiinniottamista ja kilpailun juoksemista. Pitbullterrieri on sellainen koira, joka «keittää mistä tahansa».

5. Pitbullit eivät ole allergisia ja voivat siksi syödä teollista rehua tai luonnollista ruokaa ilman ongelmia. Useimmilla miniatyyriroduilla, valkoisilla koirilla on paljon ruoka-aineallergioita ja tämä kestää koiran koko elämän, pitkiä 10-15 vuotta. Haluatko itsellesi sellaista kipua valtavan elämänkerran ajan? Parempi hankkia pitbull kaikkine eduineen ja elää onnellisena loppuun asti.

6. Genetiikka on erittäin tärkeä pitbullissa. Siksi pit bull-pennun ostaminen luotettavasta lastentarhasta on jo tae monista myönteisistä puolista — terveydestä, riittävästä psyykestä, sukutaulukäyttäytymisestä.

7. Hyvän pitbullin etuna on, että hän tottelee kaikkia perheenjäseniä tasapuolisesti. Tämä pätee erityisesti pitbullterrierin sävykkäisiin narttuihin.

Amerikkalaisen pitbullterrierirodun miinukset:

1. Pitbull-rodun suurin haitta on, että ne elävät vain 10-15 vuotta, eivätkä koko elämäämme, ja tämä lopulta särkee omistajien sydämet.

2. Pitbuleilla on zooaggressiota, eivätkä urokset aina tule toimeen urosten kanssa, ja joskus kaikki naaraat eivät voi elää minkään muun koiran kanssa. Eikä sillä ole väliä, onko toisella koiralla tottelevainen vai taisteleva luonne. Se on hyvin riippuvainen amerikkalaisten pitbullterrierien jalostuslinjoista. Jos et ole varma, tuleeko valitsemasi amerikanpitbullterrieri pentu toimeen perheesi, kissan ja lapsesi kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä ammattimaiseen lastentarhaan, jossa he valitsevat pennun pyyntöjesi mukaan tunnetuilta ja todistetut jälkeläiset vanhemmat. Voit kirjoittaa tai soittaa minulle keskustellaksesi pitbullin hankinnasta Dognik Bulls -kennelissä. Missä ikinä oletkin, voit tulla tapaamaan aikuisia koiriamme ja pentujamme. Tai autamme sinua valitsemaan pennun kokemuksemme perusteella. Olemme lähettäneet pitbullejamme jo monta kertaa 20 maahan, joten mikään etäisyys ei ole meille esteenä, jotta saat tyylikkään ja luotettavan 100 % pitbullin puhtaista jalostuslinjoista. Täysverisen pitbullin hinnat kissalallamme vaihtelevat 1000 eurosta 2200 euroon.

Ota meihin yhteyttä:

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166