Pitbull pro și contra

Avantajele rasei American Pit Bull Terrier:

1. Acesta este un câine de talie medie și, prin urmare, nu are problemele multor rase mari de boli articulare (de exemplu, displazia de șold și cot nu este obișnuită la rasa American Pit Bull Terrier).

2. Părul scurt nu necesită îngrijire suplimentară — îngrijire, tundere, adică timp suplimentar și costuri financiare. S-a scăldat, s-a pieptănat cu o perie, iar câinele ca o statuie musculoasă.

3. Pitbulls sunt câini cu inteligență ridicată. Antrenamentul este ușor pentru ei, înțeleg și procesează cu adevărat informații noi din mers.

4. Pitbulilor le place să se joace. Cu tine, cu copiii. Pot fi jocuri cu o minge sau orice jucărie, sau poate fi doar prinderea din urmă și alergarea unei curse. Pitbull Terrier este genul de câine care „fierbe pentru orice”.

5. Pitbulls nu sunt alergici și, prin urmare, pot mânca furaje industriale sau alimente naturale fără probleme. Cele mai multe rase miniaturale, cainii albi au o multime de alergii alimentare si asta este pentru toata viata cainelui, lunga 10-15 ani. Vrei o astfel de durere pentru tine pentru un strat imens de viață? Mai bine iei un pitbull cu toate plusurile lui și trăiește fericiți până la urmă.

6. Genetica este foarte importantă la un pitbull. Prin urmare, cumpărarea unui cățeluș pit bull într-o pepinieră de încredere este deja o garanție a multor aspecte pozitive — sănătate, psihic adecvat, comportament pedigree.

7. Avantajul unui pitbul bun este că se supune tuturor membrilor familiei în mod egal. Acest lucru este valabil mai ales pentru cățelele docile ale pitbull terrierului.

Contra rasei American Pit Bull Terrier:

1. Principalul dezavantaj al rasei de pit bull este că trăiesc doar 10-15 ani, și nu toată viața noastră, iar asta în cele din urmă rupe inimile proprietarilor.

2. Pitbulls au zooagresiune și nu întotdeauna masculii se înțeleg cu masculii și, uneori, nu toate femelele pot trăi cu orice alt câine. Și nu contează dacă al doilea câine are un caracter docil sau unul luptător. Este foarte dependent de liniile de reproducere ale American Pit Bull Terrier. Dacă nu sunteți sigur că cățelul American Pit Bull Terrier pe care l-ați ales se va înțelege cu familia, pisica și copilul dvs., este mai bine să contactați o creșă profesionistă, unde va selecta un cățel în funcție de solicitările dumneavoastră de la cunoscute și părinți urmași dovediți. Puteți să mă scrieți sau să mă sunați pentru a discuta despre achiziția unui pitbull în canisa Dognik Bulls. Oriunde te-ai afla, poți veni să cunoști câinii și cățeii noștri adulți. Sau vă vom ajuta să alegeți un cățel pe baza experienței noastre din împerecherile noastre. Am trimis deja pit-bul-ii noștri în 20 de țări ale lumii de multe ori, prin urmare nicio distanță nu este un obstacol pentru noi, astfel încât să obțineți un pit bull elegant și fiabil 100% din linii de reproducție pură. Prețurile pentru un pit bull pursânge la cateria noastră variază de la 1000 de euro la 2200 de euro.

Contactaţi-ne:

Instagram- dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com