Pitbull pup kopen in Nederland

In de kennel van de Amerikaanse pitbullterriers «Dognik Bulls» (Nederland) is een buitengewoon nest pitbull-puppy’s geboren. Dit zijn op dit moment de beste pitbull-puppy’s van Nederland.

Geboortedatum: 22 oktober 2022.

Vader: Millers Wild Storm alias Castle. Meegenomen uit de USA, van een sportkwekerij. De belangrijkste producent van de pitbullkennel in Nederland.

Moeder: Dognik Bulls Indiana. Meegenomen uit Rusland, van een werkende pitbullterrier kennel.

Uit deze dekking worden puppy’s van de Amerikaanse Pit Bull Terrier in Nederland verkocht. Puppy’s zijn sterk, gezond en actief. Kleuren: crème rode neus, rode rode neus, chocolade rode neus.

Beide ouders van puppy’s zijn gokpitbulls, honden met een hoge drive.

We zijn op zoek naar actieve eigenaren voor onze Amerikaanse Pit Bull Terrier-puppy’s in Nederland.

Als u op zoek bent naar waar u een pitbullpuppy in Nederland of American Pit Bull Terrier-kennels in Nederland kunt kopen, dan heeft u ons gevonden. Wij zijn een van de grootste kwekerijen van Europa. We zijn al vele jaren bekend en we worden vertrouwd om pitbull-puppy’s te kopen. Bij deze dekking werden in Nederland alleen pitbull-pups met rode neus verkregen.

Pitbull-puppy’s in Nederland en hun foto’s

Jongen 1

Jongen 2

Jongen 3

Jongen 4

Meisje 1

Meisje 2

Meisje 3

Meisje 4

Daarom, als u klaar bent om een ​​pitbullpuppy in Nederland te kopen, begrijpt u de volledige verantwoordelijkheid van het bezitten van een actieve hond, aarzel dan niet om ons te schrijven bij de Dognik Bulls kennel

Instagram pitbull kennel Nederland — dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com