American Pitbull Terrier-puppy’s te koop van de toonaangevende kennel van het ras! Kennel van Amerikaanse pitbulls «Dognik Bulls». 2 jongens en 4 meisjes te koop. Kleuren: zwart, rood, chocolade.


De prijs van een pup is 1500 euro. De prijs bij bezorging naar Nederland is 2100-2200 euro (persoonlijke bezorging door ons «van hand tot hand»). Pups en onze kennel zijn gevestigd in Letland, maar we verkopen vaak honden naar Nederland. Puppy’s gaan volledig gevaccineerd naar nieuwe huizen, onderzocht door een dierenarts, met een veterinair Europees paspoort, met een aantekening over de zorg voor een puppy gedurende het hele eerste levensjaar, met een ADBA-stamboom.
Ouders zijn geïmporteerde honden uit Amerika en Bulgarije. De kweeklijn is Old Family Red Nose op de vader en Jumbo op de moeder.
De kennel werkt sinds 2011 samen met het ras American Pitbull Terrier! We beantwoorden altijd de oproepen van alle eigenaren van onze pitbulls. Wij helpen met advies over de verzorging en opkweek van een pitbull. We geven om onze pitbulls en aan wie we ze verkopen. Als u naar onze American Pitbull Terrier-kennel schrijft, vertel ons dan onmiddellijk iets over uzelf (naam, hoe oud bent u, waar woont u — een appartement of een privéhuis, heeft u andere dieren, hoeveel kinderen heeft u en wat is hun leeftijd, stemt iedereen ermee in om een ​​pitbull-puppy te kopen en andere belangrijke informatie).
Foto’s van American Pitbull Terrier-puppy’s te koop (Pitbull-puppy’s met stamboom):


Om een ​​American Pit Bull Terrier-puppy van onze Dognik Bulls-kennel te kopen, schrijft u ons:
Instagram- dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com
WhatsApp +37127118654
Onze American Pitbull Terriers wonen in Nederland, Spanje, Letland, Litouwen, Estland, Finland, Zweden, Groot-Brittannië, Ierland, Schotland, Denemarken, Oekraïne, Rusland, Wit-Rusland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, USA, Italië, Duitsland, België.

Koop een American Pitbull Terrier in Nederland, Amsterdam, Rotterdam, Groningen.