Beste Amerikaanse Pitbull Terriers te koop. Te koop een roodharige jongen met rode neus en een chocolademeisje.


Ouders zijn afstammelingen van de beroemde Amerikaanse reu Miller’s Wild Storm aka Castle (kampioen van meerdere landen op tentoonstellingen, kampioen in sport, genetisch gezonde pitbull terrier, vader van meer dan 300 puppy’s wereldwijd).
Moeder van pitbull-puppy’s: Dognik Bulls Cutiepie. Deelnemer en winnaar van hondenshows. Heeft geen genetische ziekten — ataxie en progressieve retinale atrofie. Betrokken bij sporttraining. Zeer goede gezinshond. Kan overweg met andere honden en puppy’s. Houdt van mensen. Al haar werk aan training is gebouwd op grote passie en gedrevenheid. Dit zijn haar eerste pups.
Pitbull puppies vader: Dognik Bulls Victor. Deelnemer en winnaar van tentoonstellingen. Vrij van stamboomgenetische ziekten — ataxie en progressieve retinale atrofie. Betrokken bij sportdisciplines. Ook buiten de africhtingsperiode een zeer gespierde en mooie American Pibull Terrier. Dit zijn zijn vierde pups.
Foto’s van American Pitbull Terrier-puppy’s (pitbull-puppy’s, pitbulls te koop):


Al onze American Pitbull Terrier-puppy’s groeien op in een kennel in het bos. Veel buiten wandelen. Ze wonen bij ons in een huis met een pasgeboren kindje. Ze eten premium voer.
De prijs van een American Pitbull Terrier pup is 1500 euro. Onze cattery is gevestigd in Letland. De prijs bij levering naar Nederland is 2100-2200 euro. Wij verkopen zeer vaak pitbull pups naar Nederland en kennen de regels van levering en verkoop. Pups verhuizen naar nieuwe huizen met een Europees paspoort van een dierenarts, gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, met een ADBA (American Dog Breeders Association) stamboom. Aanbetaling — 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van een pitbull-puppy).
Als u uw puppy niet persoonlijk kunt ophalen, bezorgen wij overal ter wereld. Verzending wordt apart betaald door de koper.
Om een ​​American Pitbull Terrier-puppy van de Dognik Bulls-kennel te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
WhatsApp, telegram: +37127118654
Onze pitbulls wonen in Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, België, Duitsland, Nederland, Estland, Finland, Zweden, Groot-Brittannië, Ierland, Schotland, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Oostenrijk, Spanje, Italië, VS.
Koop een Pitbull (American Pitbull Terrier) in Nederland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Almere, Leiden, Tilburg, Horn, Utrecht.