Pitbull-puppy’s
Amerikaanse pitbull terrier-puppy’s te koop, kennel Dognik Bulls. Er zijn 3 roodharige roodneus reutjes beschikbaar. 1 roodharig meisje met rode neus en een chocolademasker op haar gezicht. De kosten van een pup zijn 1500 euro. Leeftijd — 10 weken. Klaar om naar nieuwe woningen te verhuizen. Er is levering aan landen en steden (onze honden leven in 20 landen van de wereld). Ook oefenen wij de persoonlijke aankomst van nieuwe baasjes voor hun pup. We laten alle pups zien dat ze allemaal gezond en actief zijn. We introduceren ouders, hun prestaties op tentoonstellingen en sportwedstrijden, in training.
Ouders van pitbull-puppy’s:


De vader is uit de VS gehaald — Millers Wild Storm aka Castle. Getiteld in sport en tentoonstellingen. Lijn Old Familie Red Nose.


De moeder werd uit Dagestan gehaald — Dognik Bulls Indiana. Red Alert lijn.


Foto van pitbull-puppy’s


Video Dognik Bulls Muturganchik


Alle puppy’s wonen in een huis in het bos, lopen dagelijks, zijn gewend aan sneeuw, ademen constant frisse lucht in. Ze hebben sterke poten, lopen goed en eten super premium voer (hills puppy lam en rijst). In de kennel communiceren puppy’s met andere honden, spelen ze met de kinderen van onze buren en ondergaan ze de eerste socialisatie van de puppy volledig. Ze zijn niet bang voor harde geluiden, vuurwerk, vreemden, auto’s, etc. Pups met een echt pitbullkarakter, zoals je in de video kunt zien: ze hangen, spelen onbevreesd, houden grip, hebben druk en gedrevenheid. Prachtige, raszuivere pitbull-puppy’s. Er zijn nu geen analogen van deze paring in de dichtstbijzijnde landen. Pitbull-puppy’s van topkwaliteit. Ouders hebben geen allergieën of andere gezondheidsproblemen. Mama en papa met een stabiele psyche, adequate honden.
Pitbull-puppy’s verhuizen naar hun huis met vaccinaties op leeftijd, een veterinair Europees paspoort, een microchip geregistreerd in de Europese dierendatabase, een ADBA-stamboom (American Dog Breeders Association — de oudste en grootste, betrouwbare organisatie voor het registreren van raszuivere pitbull-puppy’s in de wereld).
Om een ​​pitbull-puppy van de Dognik Bulls-kennel te kopen, schrijft u:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls