Pitbull-pups met ADBA-stamboom kopen

Pitbull-pups met ADBA-stamboom kopen

ADBA American Pitbull Terrier-pups te koop uit exclusieve fokkerij! Ter plaatse dekking naar Polen (de moeder van de pups en ik gingen naar Polen om te paren om het perfecte exclusieve bloed van Lonzo pitbulls te verkrijgen). Pups zijn geboren op 10 september 2023. De prijs van één puppy is 2000 euro.
Momenteel zijn er nog 2 prachtige, gezonde reuen met een perfecte anatomie te koop! Gestroomde kleur. Zeer sociale, vriendelijke, actieve pitbull-puppy’s met ADBA-stamboom!
Reu nummer 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Reu nummer 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

De overige pups van deze ouders zijn al geboekt voor Italië en Estland.
Ouders van puppy’s zijn deelnemers en winnaars van tentoonstellingen en sportwedstrijden door heel Europa! Ze hebben geen genetische ziekten (ze hebben gezondheidscertificaten). Zorg voor een gezond hart (beschik hierover over certificaten). De vader van de pups heeft al drie generaties geen elleboog- of heupdysplasie! Cijfers AA en 00 zijn de beste resultaten die aantonen dat de pitbull gezonde gewrichten heeft.
We hebben uitsluitend Amerikaans bloed in onze puppy’s verzameld — OFRN (Old Family Red Nose) en Lonzo! Er zijn momenteel GEEN analogen in kwaliteit, stamboom en gezondheid voor onze puppy’s in heel Europa. Wij zijn een kennel met jarenlange ervaring (wij werken sinds 2011 met pitbull terriers) en hebben ervaring met het beste bloed van de Amerikaanse pitbulls.
Bij ons kunt u een pitbull pup kopen met ADBA stamboom. Onze pitbulls leven in 25 landen (in heel Europa en Amerika). Tegen een extra vergoeding sturen wij puppy’s naar uw land/stad. Schrijf ons gerust, we bezorgen overal ter wereld.
Alle puppy’s verlaten de Dognik Bulls-kennel gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, met een elektronische microchip, met een ADBA-stamboom (dit is de beste stamboom voor pitbulls over de hele wereld). Als u een pitbull met ADBA-stamboom wilt kopen, schrijft u ons en vertelt u ons kort over uzelf en uw ervaringen met honden:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Naaste familieleden van onze puppy’s (grootouders, ooms, tantes, etc.). Kijk eens hoe raszuivere, gespierde, perfecte pitbulls zijn. Uw pitbull-puppy uit de Dognik Bulls-kennel zal opgroeien tot hetzelfde.

Pitbull-pups met ADBA-stamboom. Pitbull-pups met ADBA-stamboom kopen