Pitbull-pups OFRN en Jumbo kopen


Een unieke kans om een ​​Amerikaanse Pitbull Terrier pup van de Old Family Red Nose en Jumbo bloedlijnen in één pup te kopen. Kenners van het ras Amerikaanse Pitbull Terrier begrijpen wat ik bedoel. Voor beginners zal ik je meer vertellen.
In de Amerikaanse pitbull terrier kennel “DOGNIK BULLS” werden twee tophonden gefokt. Officiële registratie van de kennel bij ADBA-American Dog Breeders Association. De oudste organisatie die zich bezighoudt met het vastleggen en registreren van stambomen van Amerikaanse pitbullterriërs. In juni 2024 worden de pups geboren. Momenteel is het mogelijk om een ​​tweede keuze voor een jongen en een eerste keuze voor een meisje te reserveren.
Vader van toekomstige pups: Millers Wild Storm. Winnaar van vier speciale shows in verschillende landen op rij! Speciaaltentoonstellingen zijn tentoonstellingen waar alleen pitbulls samenkomen. Van 50 tot 110 pitbulls tegelijk. Onze Millers Wild Storm won van allemaal. Natuurlijk won hij ook op reguliere hondenshows, waar veel verschillende hondenrassen te zien zijn. Daarnaast won hij de Beste Reu van de Show en de titel Kampioen van het Ras, Clubkampioen, Jeugdkampioen en Volwassen Kampioen. Hij doet mee aan sportcompetities sinds hij 4,5 maand oud was en wint ook. Winnaar in wedstrijden voor pitbulls en staf: hoogspringen, springpole. Veelvoudig winnaar van hondentrekwedstrijden. Over het algemeen een zeer gedreven, gokkende, assertieve Amerikaanse pitbullterriër. Geboren in Florida, Verenigde Staten van Amerika. In de Amerikaanse Pit Bull Terrier kennel “Real Deal Chocolates”. Zijn moeder is een kampioen in de ADBA- en UKC-systemen. Heeft ook Amerikaanse sport- en trainingstitels: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Ze is ook Amerikaans kampioen en Amerikaans grootkampioen in gewichtheffen (gewichtheffen bij honden). De vader heeft een titel in ADBA. Heeft ook sport- en trainingstitels: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Moeder van toekomstige pups: Dognik Bulls Anksunamun. Afkomstig van kwekerij Zorba, gelegen in Bulgarije. Dit zal haar laatste nestje pups in onze kennel zijn. Ze beëindigt dan haar carrière als producer en gaat met pensioen. Hij zal met ons door de bossen wandelen, met ons de wereld rond vliegen en blijven genieten van het leven. Van haar hebben we al meerdere ideale nestjes Amerikaanse pitbull terriers ontvangen. Deze pups zijn de laatste in hun soort. En ze zijn van grote waarde voor onze pitbullkennel. Volledig onderzocht door een dierenarts vóór de dekking. En het heeft ook tests voor de afwezigheid van genetische ziekten die kenmerkend zijn voor het Amerikaanse Pit Bull Terrier-ras.
De prijs van puppy’s is 1800 euro of 2000 dollar. Alle pups krijgen in de kennel een vroege socialisatie: kennismaking met vreemden, kinderen, verschillende ondergronden, een auto, de straat, een bos, een veld. Alle puppy’s vertrekken ontwormd, gevaccineerd, met een gecertificeerd onderzoek van een dierenarts, met een Europees veterinair paspoort, met een geregistreerde microchip, met een ADBA-stamboom. Levering wereldwijd, naar elk continent.
E-mail ons om het boeken of kopen van een Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy te bespreken:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
De jouwe, Veronika Voitovska. Eigenaar van de beste kennel van Amerikaanse pitbull terriers “DOGNIK BULLS”. Huisarts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

OFRN pitbull puppy’s kopen, Jumbo pitbull puppy’s kopen, pitbull puppy kopen, Amerikaanse pitbull terrier puppy kopen, Real Deal Chocolates kennel, Millers Wild Storm, Dognik Bulls Anksunamun