Pitbull Romania 2023

Există vești grozave în canisa noastră americană de pit bull terrier „Dognik Bulls”! Pe 1 iulie 2023, s-a născut adăpostul nostru perfect de pit-bulls. S-au nascut 10 pui de pitbull! Sunt de vanzare 4 catei (1 fata si 3 baieti). Puii rămași au fost deja rezervați și vor pleca să locuiască în Finlanda, Polonia, România, Estonia și Elveția.
Fetele și băieții au culori strălucitoare, elegante (crem, roșu, ciocolată — toate cu nasul roșu). Anatomie excelentă, sistem nervos bun. Puii noștri American Pit Bull Terrier cresc cu copii. Puii nostri sunt potriviti pentru familiile cu copii si familiile cu alte animale. Pit-bullii noștri sunt, de asemenea, potriviți ca prim câine. Antrenamentul este o necesitate pentru orice rasă de câini.
Părinți de căței cu un psihic stabil, fără agresivitate. Participați și câștigați la expoziții și competiții sportive. Nu ai boli genetice (examinat, ai certificate).
Tatăl puilor noștri American Pit Bull Terrier a fost adus din America. Porecla pedigree: Millers Wild Storm aka Castle. Mama a fost adusă din Daghestan. Porecla pedigree: Dognik Bulls Indiana.
Fotografii cu catelusii American Pitbull Terrier „Pitbull Romania”:


Fotografii ale părinților


Pentru a cumpăra un cățel american Pit Bull Terrier de la canisa Dognik Bulls, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Toți cățeii americani de Pitbull Terrier părăsesc canisa pentru case noi cu un pașaport european de la un medic veterinar, un microcip înregistrat, pedigree ADBA, vaccinări adecvate vârstei și deparazitați. Pitbulls de la canisa Dognik Bulls nu au boli genetice, toți câinii adulți din canisa sunt examinați și au certificate. Pretul unui catelus din acest pui este de 1500 euro.

Pitbull Romania. American Pitbull Terrier România. Pui Pitbull Romania
Pitbul terrieri americani de la canisa Dognik Bulls trăiesc în Spania, SUA, Lituania, Letonia, Estonia, Suedia, Ucraina, Rusia, Finlanda, Irlanda, Italia, Polonia, Marea Britanie, Belgia, Scoția, Germania, Cehia, Danemarca, Olanda , Austria, Franța, România, Elveția, Belarus.