Pitbull štenci

Pitbull štenci
Prodajem štence američkog pitbull terijera, uzgajivačnica Dognik Bulls. Dostupna su 3 crvenokosa dječaka s crvenim nosom. 1 crvenokosa djevojka crvenog nosa s čokoladnom maskom na licu. Cijena šteneta je 1500 eura. Starost — 10 tjedana. Spremni za useljenje u nove domove. Postoji dostava u zemlje i gradove (naši psi žive u 20 zemalja svijeta). Također prakticiramo osobni dolazak novih vlasnika po svoje štene. Svim štencima pokazujemo da su zdravi i aktivni. Upoznajemo roditelje, njihova postignuća na izložbama i sportskim natjecanjima, na treninzima.
Roditelji štenaca pitbulla:


Otac je doveden iz SAD-a — Millers Wild Storm aka Castle. Naslovljen u sportu i izložbama. Linija Old Family Red Nose.


Majka je dovedena iz Dagestana — Dognik Bulls Indiana. Red Alert linija.


Fotografija štenaca pitbulla


Video Dognik Bulls Muturganchik


Svi štenci žive u kućici u šumi, svakodnevno šeću, navikli su na snijeg, stalno udišu svjež zrak. Imaju jake šape, dobro hodaju i jedu super premium hranu (hills puppy janjetinu i rižu). U uzgajivačnici štenci komuniciraju s drugim psima, igraju se s djecom naših susjeda te u potpunosti prolaze početnu socijalizaciju šteneta. Ne boje se glasnih zvukova, vatrometa, stranaca, automobila itd. Štenci s pravim pitbullovskim karakterom, kao što možete vidjeti u videu: vise, neustrašivo se igraju, drže stisak, imaju pritisak i tjeraju. Prekrasni, čistokrvni štenci pit bulla. Trenutno nema analoga ovog parenja u najbližim zemljama. Štenci pitbulla vrhunske kvalitete. Roditelji nemaju alergija niti drugih zdravstvenih problema. Mama i tata stabilne psihe, adekvatni psi.
Štenci pitbulla sele u svoje domove s cjepivima po dobi, veterinarskom europskom putovnicom, mikročipom registriranim u europskoj bazi podataka o životinjama, ADBA rodovnicom (Udruga američkih uzgajivača pasa — najstarija i najveća, pouzdana organizacija za registraciju čistokrvnih štenaca pit bulla u svijet).
Za kupnju šteneta pitbulla iz uzgajivačnice Dognik Bulls napišite:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls