Pitbull súlyhúzó Magyarország

A súlyhúzás egy olyan sportverseny, amelyben a kutyák nagy terhet húznak rövid távolságon. Általában a távolság 5 méter. A kutyák megmutatják erejüket, kitartásukat, egészségüket. A versenyen csak egészséges, 1 évesnél idősebb kutyák vehetnek részt.

A súlyhúzó versenyek résztvevői közül leginkább a pitbull. A pitbull és a súlyhúzás valami erős, erőteljes és látványos. A súlyhúzó versenyeken a pitbullok mutatják a legnagyobb esélyt. A pitbull súlyának és a rakomány méretének aránya több mint 100-szoros. Az amerikai Pit Bull Terrier egy hihetetlen kutyafajta. Képesek arra, amire bármelyik másik kutya. De ugyanakkor az egészségük sokkal jobb. A tulajdonossal való kapcsolatuk sokkal erősebb.

Magyarországon évente rendeznek súlyhúzó versenyeket. A «Dognik Bulls» Hungary amerikai pitbull terrier kennel végzősei folyamatosan vesznek részt és nyernek, nyernek.

A képen pitbullokat látsz súlyhúzásban Magyarországon. A képen csak a Dognik Bulls kennelből származó kutyák.

Ha komolyan meg akarja húzni a pitbullját, először vizsgáltassa meg egy állatorvossal. Különös figyelmet kell fordítani a pitbull mozgásszervi rendszerére és szív- és érrendszerére.

Ha azt keresi, hol vásárolhat pitbull kölyökkutyát Magyarországon, ha azt tervezi, hogy pitbullja a jövőben súlyhúzással fog foglalkozni (pitbull weight pulling Hungary), akkor lépjen kapcsolatba kennelünkkel. Segítünk kiválasztani a legjobb kiskutyát a súlyhúzás jövőbeli bajnokának növekedéséhez.

Instagram kennel súlyhúzó pitbull Magyarország — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com