Pitbull tenyésztők Magyarország


Üdvözöljük a fajtatiszta amerikai pitbull terrierek kenneljében Magyarországon. A nevem Voitovska Veronika és a Dognik Bulls kennel tenyésztője vagyok. Kennelünk honlapján megtekintheti a pitbull fajta kiváló képviselőit, megértheti a törzskönyveket (és megértheti, miért fontos a törzskönyv egy pitbull számára), valamint kiválaszthat és vásárolhat egy pitbull kölyökkutyát magának.
Sok éven át tenyésztjük a „végső amerikai pitbull terriert”. Kezdetben óvodánk Amerikából és Brazíliából hozott Európába régi, jól bevált vért. Ezek a pitbullok lettek kennelünk és amerikai pitbull terrier tenyésztési vonalunk alapítói. Megmutatom, hogyan néznek ki a „Dognik Bulls” Magyarország igazi pitbulljai:

Biztos vagyok benne, hogy látni fogja a különbséget a pitbull terriereink és a többi pitbull között. Kutyáink nagyon hajtottak, szenvedélyesek, szeretik gazdájukat és szeretik az életet. A Dognik Bulls pitbulljai kiváló izomzattal, nagy gyönyörű fejjel és stabil idegrendszerrel rendelkeznek. Sokat utazunk szerte a világon, részt veszünk az amerikai pitbull terrier kiállításokon és versenyeken. Emellett én, Voitovska Veronika is gyakran végezek vizsgálatokat kutyakiállításokon, mint okleveles szakértő kutyavezető. Bátran kijelenthetem, hogy a Dognik Bulls pitbulljai nagyon jó minőségű kutyák. Nagyon híres pitbulltenyésztők vagyunk Európában.
A következő vérvonalakat használjuk pitbull kennelünkben: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Kiváló pitbull vonalakról van szó, kiegyensúlyozott idegrendszerrel, bátrak, jó egészségi állapotúak (ráadásul kennelünkben minden kutyánk fajtagenetikai megbetegedések hiányára kivizsgálva, bizonyítvánnyal rendelkezik).
Mennyibe kerülnek a kiskutyák a pitbull kennelünkben? Egy pitbull kiskutya átlagos ára 1500-2500 euró. Ez az ár tartalmazza a legcsodálatosabb kiskutyát, az életkor szerinti oltásokat, regisztrált mikrochipet, európai állatorvosi útlevelet. Ezen kívül kiterjedt anyagokat biztosítunk a kölyökkutyák táplálkozásáról, oktatásáról és képzéséről az élet kezdeti szakaszában. Ez az útmutató minden kezdő tulajdonosnak segít abban, hogy helyesen neveljen egy csodálatos kiskutyát.
Milyen gazdiknak tartjuk a Hungary pitbull kennelünk kutyáit? Stabil családi kapcsolatokkal, stabil munkával és jövedelemmel rendelkező emberek. Emberek, akik hajlandóak időt szánni egy egészséges és aktív amerikai Pit Bull Terrier felnevelésére.
A magunk részéről maximális erőfeszítést és odafigyelést fektetünk a kölykök nevelésébe, amíg a kennelben vannak. Ebbe beletartozik a korai szocializáció más kutyákkal, gyerekekkel, napi négyszeri séta a szabadban gyermekkorától kezdve (születéstől 1 hónapos kortól), póráz és nyakörv használatának elsajátítása, fürdés, körömvágás. Óvodánk az erdőben található. Ezért a kölykök és a felnőtt kutyák környezetbarát helyen élnek.
Pitbull vásárlásához magyarországi pitbull kennelben írjon nekünk. Első üzenetében meséljen magáról és családjáról:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelünkből származó pit bull terrierek a világ 25 országában élnek. Szükség esetén megszervezzük a kiskutya szállítását az Ön országába és városába.
Jelenleg több pitbull kiskutya eladó a kennelünkben. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megvásárolja álmai kutyáját.
Üdvözlettel: A magyarországi pitbull kennel tenyésztője és tulajdonosa — Voitovska Veronika.

Pitbull tenyésztők Magyarország