Pitbull terier mladički Slovenija


Mladički so se skotili v psarni ameriških pit bull terierjev iz poljske paritve na Poljskem! Naš Dognik Bulls Godena je bil vzrejen 1000 km od njenega doma, z neverjetnim samcem Maximus No Regrets.
Prodam 3 samčke pitbullov “Pitbull terier mladički Slovenija”:


Gre za absolutno ekskluzivno parjenje pitbulov v Evropski uniji! Kri psov «Dognik Bulls» (ameriške vzrejne linije pitbullov) z dodatkom poljsko-ameriške krvi iz psarne pitbullov «Maximus kennel»! V Evropi sploh ni analogov teh mladičkov! So pametni, lepi, zdravi, čistokrvni ameriški pit bull terierji naprodaj!
Rojen 10. septembra 2023. Vsi mladički gredo v nove domove po 8 tednih. Mladički bodo cepljeni, z evropskim veterinarskim potnim listom, z ADBA rodovnikom, z registriranim mikročipom. Mladički odraščajo z otroki, se veliko sprehajajo po našem pesjaku in komunicirajo z drugimi psi.
Najbližji sorodniki naših pitbulov. Poglejte, kako lepi in čistokrvni pitbulli so to! So atletski, strastni, hitri, zdravi!

Kako kupiti pit bulla v psarni Dognik Bulls? Pišite nam in povejte o sebi in svoji družini. Povejte mi, ste že imeli pse? Ste morda že imeli pitbulle? Koliko ljudi je v tvoji družini? imaš kaj otrok? Ali živite v stanovanjski hiši ali v zasebni hiši? Delite vse pomembne informacije. In tudi vaši načrti za kužka iz naše psarne (domači pes ali pes za razstave, šport). Nato rezervirate kužka tako, da položite depozit zanj. Varščina znaša 500 eur (sešteje končno ceno kužka — 2000 eur). Kdaj greste po kužka? Po 8 tednih znotraj države in po 15 tednih, če gre za dostavo v tujino. Po svojega kužka pit bulla se lahko oglasite osebno v naši psarni. Ali pa vam bomo pomagali pri dostavi. Pit bull terierji iz psarne Dognik Bulls živijo v 24 državah sveta!
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Oče mladičkov je Maximus No Regrets. Poljska vzreja, z velikim kopičenjem redkih ameriških krvnih linij Lonzo/Boudreaux. Z naslovom na tekmovanjih v dvigovanju uteži: več prvih mest v ADBA! Očistite od pasemske bolezni pitbullov — ataksije. Ima popolnoma zdrave sklepe — slikanje z rezultati AA in 00! Tri generacije njegovih sorodnikov imajo rentgenske posnetke popolnih komolčnih in kolčnih sklepov. Celoten pedigre Maximus No Regrets ima športne šampione.
Mama mladičkov je Dognik Bulls Godena. Zelo lepa, aktivna, inteligentna samica pit bull terierja. To je njeno tretje leglo mladičev pitbulla. V prejšnjih dveh leglih (od drugih očetov) so mladički zrasli v zdrave, močne, odlične družinske pse, športne pse. In tudi odlični psi za razstave ameriških pit bull terierjev. Dognik Bulls Godena je bil pregledan in je zdrav. Nima genetske bolezni pasme — «cerebelarna ataksija». Rojen iz uvoženih psov. Njen oče je bil rojen v Ameriki, njena mati je bila rojena v Bolgariji. Godena nosi gosto kopičenje OFRN in Jumbo krvi. Ima polni prvenstveni pedigre na razstavah, športnih tekmovanjih in delovnem ringu. Godena je udeleženka in zmagovalka razstav. Ukvarja se tudi s športom.
S spoštovanjem, vodja psarne ameriških pit bull terierjev Veronika Voitovska

Pitbull terier mladički Slovenija