PitBull Terrier american care lucrează

PitBull Terrier american care lucrează
Sau pitbull terrier crescuți de muncă.
Ce înseamnă? Aceștia sunt Pit Bull Terrieri americani, al căror pedigree constă din strămoșii lucrători din cele mai apropiate triburi ale pedigree-ului. Dacă pitbull în sine nu este un muncitor în același timp (adică nu a fost în meciuri, așa-numitele lupte ale pitbull terrier-urilor americani), atunci acesta este un pitbull de reproducție care lucrează. Dacă un pitbull care lucrează pentru reproducere a participat la lupte, atunci el însuși este un pitbul care lucrează.
În lumea modernă, când spunem „pitbul de lucru” ne referim nu numai la lupte, ci și la standardele sportive pentru pitbulls, la antrenamentul de protecție și așa mai departe. Dar din punct de vedere istoric, pit bull terrier-uri care participă la bătălii sunt numiți muncitori.
În canisa noastră de pit bull terrieri americani Dognik Bulls, toți câinii, într-un fel sau altul, au strămoși de reproducere de lucru. Unii sunt în triburile următoare ale genealogiilor, alții sunt în cele îndepărtate.
Din principalele linii de reproducere pitbulls de lucru avem: Jumbo (Iugoslavia), DDWW (Ucraina), Red Alert (America/Rusia).
De exemplu, Dognik Bulls Anksunamun a fost adus din Bulgaria și este singurul reprezentant al liniilor pure Jumbo din țară.


Dognik Bulls Indiana a fost adus din Dagestan, poartă sângele pur al pit bulls din linia Red Alert de reproducere de lucru.


Dognik Bulls African Passion, adus de la Moscova, combină două linii de pit bull de reproducție — Red Alert și DDWW.


Dacă doriți să cumpărați un cățeluș American Pit Bull Terrier de reproducție, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (pitbul terrier american care lucrează)