Pitbull terrier hane för avel


En hane från Dognik Bulls pitbulls kennel är öppen för avel. Hämtat från Amerika, från Florida. Född i idrottsförskolan «Real Deal Chocolates».
Smeknamn i stamtavlan: Millers Wild Storm aka Castle. Klubbmästare, ukrainsk mästare, rysk mästare, vinnare av fyra specialutställningar i American Pitbull Terrier i rad! Vinnare av utställningar bedömda av erfarna jugoslaviska dogmen. Idrottsmästare och vinnare av många tävlingar! Hälsotestad: har absolut friska inre organ, aktiva spermier och har inga genetiska sjukdomar. Intyg för frånvaro av cerebellär ataxi och retinal atrofi.
Far till mer än 400 amerikanska Pitbull Terriers. Farfar och farfarsfar till de flesta av de bästa pitbullarna i rasen idag. Hans barn är idrottsmästare. Längdhopp — 570 centimeter. De hoppar 4 meter högt (väggklättring). Barnen och barnbarnen till Miller’s Wild Storm aka Castle är de absoluta vinnarna av tävlingar för pitbullterrier och Staffordshireterrier i hela Europa.
Hans mamma föddes i USA. Smeknamn i stamtavlan: Miller’s Brown Sugar. Absolut trefaldig mästare i viktdragning i Amerika! Vinnare av sporttävlingar — väggklättring, höjdhopp, racing. ADBA och UKC mästare.

Hans far föddes i USA. Smeknamn i stamtavlan: Miller’s Eye of the Tiga. Vinnare av många sporttävlingar i Amerika. Titeln i ADBA.

Hans farbror är den mest prisbelönta pitbullterriern i världen: inom sport, träning och utställningar.

Miller’s Wild Storm aka Castle själv har ADBA (American Dog Breeders Association) stamtavla. Otroligt passionerad, självsäker, stark, energisk man.
Foto (pitbull terrier hane för parning):

Öppen för avel endast för honor med pålitlig och fullständig härstamning. Med bra härstamning. Med prestationer inom sport eller utställningar. Med genetiska tester för frånvaron av sjukdomar som är inneboende i rasen American Pitbull Terrier.
Priset för parning är 1500 euro.
Kontakter:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull terrier hane för avel