Pitbull terrier kölykök Magyarország


Kölyökkutyák születtek az amerikai Pitbull Terrier kennelben egy lengyelországi szántóföldi párzásból! Dognik Bulls Godenánkat 1000 km-re tenyésztették otthonától, egy hihetetlen hím Maximus No Regrets-szel.
Eladó 3 db kan pitbull «Pitbull terrier kölykök Magyarország«:


Ez a pitbullok abszolút exkluzív párosítása az Európai Unióban! Kutyavér «Dognik Bulls» (amerikai pitbullok tenyésztési vonalai) a «Maximus kennel» pitbull kennelből származó lengyel-amerikai vér hozzáadásával! Ezeknek a kölyköknek Európában egyáltalán nincs analógja! Okos, szép, egészséges, fajtatiszta amerikai pitbull terrierek eladók!
2023. szeptember 10-én született. Minden kölyökkutya 8 hét után új otthonba kerül. A kölykök beoltottak, európai állatorvosi útlevéllel, ADBA törzskönyvvel, regisztrált mikrochippel. A kölykök gyerekekkel nőnek fel, sokat sétálnak kennelünkben, kommunikálnak más kutyákkal.
Pitbulljaink legközelebbi rokonai. Nézd, milyen szép és fajtatiszta pitbullok ezek! Sportosak, szenvedélyesek, gyorsak, egészségesek!

Hogyan vásároljunk pitbullt a Dognik Bulls kennelben? Írjon nekünk, és meséljen magunkról és családjáról. Mondd, volt már kutyád? Talán már volt pitbullja? Hányan vannak a családban? Van gyereked? Bérházban laksz vagy magánházban? Ossza meg az összes fontos információt. Valamint az Ön tervei egy kiskutyával a kennelünkből (házi kutya vagy kutya kiállításra, sportra). Ezután lefoglalja a kiskutyát úgy, hogy letétet fizet érte. A kaució 500 euró (ez összeadja a kölyökkutya végső árát — 2000 euró). Mikor veszed fel a kiskutyát? Az országon belüli 8 hét után, külföldre történő szállítás esetén 15 hét után. A pitbull kutyusodért személyesen is eljöhetsz kennelünkbe. Vagy segítünk a szállításban. A Dognik Bulls kennel pitbull terrierei a világ 24 országában élnek!
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
A kölykök apja Maximus No Regrets. Lengyel tenyésztés, ritka amerikai Lonzo/Boudreaux vérvonalak nagy felhalmozódásával. Súlyemelő versenyeken címmel: több ADBA első helyezés! Tisztítsa meg a pitbullák fajtabetegségétől — ataxia. Tökéletesen egészséges ízületei vannak – AA és 00 eredménnyel készült képek! Rokonainak három generációja rendelkezik röntgenfelvételekkel a tökéletes könyök- és csípőízületekről. A Maximus No Regrets teljes törzskönyvében vannak sportbajnokok.
A kölykök anyja Dognik Bulls Godena. Nagyon szép, aktív, intelligens nőstény pitbull terrier. Ez a harmadik pitbull kölyökkutyus alma. Az előző két alomban (más apától) a kölykök egészséges, erős, kiváló családi, sportkutyákká nőttek fel. És kiváló kutyák amerikai Pit Bull Terrier kiállításokra. A Dognik Bulls Godenát megvizsgálták, és egészséges. Nincs fajtagenetikai betegsége — „agyi ataxia”. Import kutyákból született. Apja Amerikában, anyja Bulgáriában született. Godena sűrű OFRN és Jumbo vért hordoz. Teljes bajnoki törzskönyvvel rendelkezik kiállításokon, sportversenyeken és a munkakörben. Godena kiállítások résztvevője és nyertese. Sportol is.
Üdvözlettel: Voitovska Veronika, az Amerikai Pitbull Terrier Kennel vezetője

Pitbull terrier kölykök Magyarország