Pitbull terrier kölyökkutyák foglalása
2024. március közepén amerikai Pitbull Terrier kölykök születését várjuk ezektől a szülőktől:

Apja: Aventador KMK Rocky Balboa. Lengyelországból hozták.
Anya: Dognik Bulls Abronia.
Fekete-piros kiskutyák születését várjuk. Mivel a kölykök apja (Aventador KMK Rocky Balboa) genetikailag nem hordoz vörös orrát. A csokoládé kölykök születése lehetetlen. A kölyökkutyák ára az egyes kölykök személyes tulajdonságaitól függ. Ára 1500-2000 euró. A legjobb amerikai pitbull terrier kölyökkutyákra már nyitva vannak a foglalások.
Apja: Aventador KMK Rocky Balboa. Lengyelországból hozták. Amerikai apától és lengyel anyától született. A vérvonalat hordozza: kínai. Kiváló barátságos karakter, szenvedélyes és nagyon szívós. A pitbullok és botok összoroszországi atlétikai versenyének abszolút győztese. Egy évben 5 alkalommal zsinórban sportversenyek abszolút győztese! 50-100 pitbull és bot van versenyben. Oroszország legnagyobb városaiban — Szentpéterváron és Moszkvában. 22 díj a sportban mindössze egy év alatt! Orosz túra- és versenyversenyek győztese. Minden engedelmességi normára kiképzett.
Egy különleges moszkvai fajtakiállítás győztese, az ADBA szakértője, Luigi John Matha (Olaszország) bírálta el. 110 pitbull volt azon a kiállításon! És mindenki között első helyezést ért el! Osztálygyőztes a moszkvai Speciális Fajta Kiállításon Elena Belova (Finnország) bírálatában.
Az Aventador KMK Rocky Balboának nincsenek genetikai betegségei. Nincs ételallergiája.
A 2019. novemberi ADBA közlöny borítóján szerepel! Ez a vezető amerikai Pit Bull Terrier magazin Amerikában. Kiváló minősítést kapott a világhírű pitbull tenyésztő — Tom Garner — alatt! Tom Garner olyan híres pitbull vonalak alapítója, mint a Chinaman, a Frisco.
Ismételten tenyésztik Oroszországban és Spanyolországban. Külső megjelenését, kiváló pszichéjét, izgalmát és lendületét közvetíti a gyerekeknek.
Íme gyermekei sporteredményei:
falmászás- 410 cm!
távolugrás — 580 cm!
a-frame: 48 pont percenként!
magasugrás: 225 cm!
Valamint akadályugrás, coursing, frizbi és egyéb sportágak. Egyik lánya: topkutya a 2023-as összeurópai verseny eredményei alapján.

Abszolút minden Aventador testvér lett az ADBA bajnoka és nagybajnoka Európában (5 legendás pitbull — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Nincs még egy pitbull terrier alom Európában, amely egyszerre ennyi ADBA bajnokot termelne. Aventadora anyja az első pitbull Európában, a P.O.E — Kiváló Producer címmel! A legendás Zwolinski Bullet (a lengyel Forest Hill Kennel kennelben született). Az egyetlen európai pitbull terrier ezzel az amerikai ADBA címmel.
Az Aventador KMK Rocky Balboa magassága: 54 cm, súlya 23 kg.
Fotók Aventador KMK Rocky Balboa pitbull terrierről:

Fotók Aventador gyermekeiről (KMK Rocky Balboa):

Anya: Dognik Bulls Abronia.
Amerikából hozott apától született (Real Deal Chocolates). Több ország bajnoka kiállításokon és sportversenyeken. Egymás után négyszer nyerte meg a pitbullok különleges fajtakiállításait Ukrajnában és Oroszországban. Körülbelül 100 amerikai pitbull terrier versenyez. Becenév: Millers Wild Storm Castle.
Brazíliából hozott anyától született. Becenév: Hoffs Banshee.
A Dognik Bulls Abronia Amerika legrégebbi ismert vérvonalát, az OFRN-t (Old Family Red Nose) hordozza. Abronia teljes bajnoki törzskönyvvel rendelkezik az európai és amerikai sportversenyeken. És a kutyakiállításokon is. Abronia dédnagybátyja a világ legnevesebb pitbull terrierje, Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
A Dognik Bulls Abronia a moszkvai „Gold Cup 2023” verseny győztese. A fiatal pitbull osztályban. Ezen a kiállításon körülbelül 150 pitbull terrier vett részt.
Moszkvai és szentpétervári sportversenyek győztese. Sporteredmények:
Távolugrás — 550 cm!
Falmászás — 370 cm!
Magasugrás — 215 cm!
Több képzési szabvány teljesítésére készül. Teljesen egészséges. Nincs genetikai betegsége. Nincs allergiája. A szív- és érrendszer vizsgálata: egészséges. Röntgenfelvételek a csípő- és könyökízületek diszpláziájára: teljesen egészséges ízületek (AA és 00 eredmény).
Sikerült a pszichikai teszten — finn mentális teszt. A legjobb eredménnyel.
Magasság: 48 cm Súly: 22 kg.
A Dognik Bulls Abronia fotói:

Minden kölyökkutya a Dognik Bulls kennelben lesz nyilvántartva. Oltva, állatorvosi útlevéllel, ADBA törzskönyvvel, adásvételi szerződéssel.
A kölykök 75%-a tiszta amerikai vér! Kiváló tenyésztés pitbull kennelünkben.
Ha amerikai pitbull terrier kölyökkutyát szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Pitbull kennel KMK. Pitbull kennel Forest Hill