Pitbull terrier reu voor de fok


Een reu van de Dognik Bulls pitbullkennel staat open voor fokgebruik. Gebracht uit Amerika, uit Florida. Geboren in sportkwekerij “Real Deal Chocolates”.
Stamboombijnaam: Millers Wild Storm aka Castle. Clubkampioen, Oekraïens kampioen, Russisch kampioen, winnaar van vier Amerikaanse Pit Bull Terrier Specialty Shows op rij! Winnaar van tentoonstellingen beoordeeld door ervaren Joegoslavische dogmen. Sportkampioen en winnaar van talrijke wedstrijden! Op gezondheid getest: heeft absoluut gezonde inwendige organen, actief sperma en heeft geen genetische ziektes. Certificaten voor de afwezigheid van cerebellaire ataxie en retinale atrofie.
Vader van ruim 400 Amerikaanse Pit Bull Terriers. Grootvader en overgrootvader van de meeste toppitbulls van het huidige ras. Zijn kinderen zijn sportkampioenen. Verspringen — 570 centimeter. Ze springen 4 meter hoog (muurklimmen). De kinderen en kleinkinderen van Miller’s Wild Storm oftewel Castle zijn de absolute winnaars van wedstrijden voor pitbull terriers en Staffordshire terriers door heel Europa.
Zijn moeder werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika. Stamboombijnaam: Miller’s Brown Sugar. Absoluut drievoudig kampioen gewichttrekken in Amerika! Winnaar van sportcompetities — muurklimmen, hoogspringen, racen. ADBA- en UKC-kampioen.

Zijn vader werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika. Stamboombijnaam: Miller’s Eye of the Tiga. Winnaar van vele sportcompetities in Amerika. Getiteld in ADBA.

Zijn oom is de meest bekroonde pitbullterriër ter wereld: in sport, training en tentoonstellingen.

Miller’s Wild Storm aka Castle, heeft een ADBA-stamboom (American Dog Breeders Association). Ongelooflijk gepassioneerde, assertieve, sterke, energieke man.
Foto (pitbull terrier mannetje voor paring):

Alleen open voor fokdoeleinden voor vrouwtjes met een betrouwbare en volledige stamboom. Met goede stamboom. Met prestaties in de sport of op tentoonstellingen. Met genetische tests voor de afwezigheid van ziekten die inherent zijn aan het ras American Pitbull Terrier.
De paringsprijs bedraagt ​​1500 euro.
Contacten:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull terrier reu voor de fok