Pitbull terrier valpar Sverige

Pitbull terrier valpar Sverige


Valpar föddes i kenneln American Pitbull Terrier från en fältparning i Polen! Vår Dognik Bulls Godena föddes upp 1000 km från hennes hem, med en otrolig hane Maximus No Regrets.
Säljes 3 pitbullar hanar “Pitbull terrier valpar Sverige”:


Detta är en absolut exklusiv parning av pitbullar i Europeiska unionen! Hundblod «Dognik Bulls» (amerikanska avelslinjer för pitbullar) med tillägg av polsk-amerikanskt blod från pitbullenkenneln «Maximus kennel»! Det finns inga analoger till dessa valpar alls i Europa! De är smarta, vackra, friska, renrasiga American Pitbull Terriers till salu!
Född 10 september 2023. Alla valpar kommer till nya hem efter 8 veckor. Valpar kommer att vaccineras, med ett europeiskt veterinärpass, med ADBA stamtavla, med ett registrerat mikrochip. Valparna växer upp med barn, går mycket i vår kennel och kommunicerar med andra hundar.
De närmaste släktingarna till våra pitbulls. Titta så vackra och renrasiga pitbullar det här är! De är atletiska, passionerade, snabba, friska!

Hur köper man en pitbull på Dognik Bulls kennel? Skriv till oss och berätta om dig själv och din familj. Säg mig, har du haft hundar förut? Du kanske redan hade pitbulls? Hur många människor är i din familj? Har du några barn? Bor du i ett hyreshus eller i ett privat hus? Dela all viktig information. Och även dina planer på en valp från vår kennel (tamhund eller hund för utställningar, sport). Därefter reserverar du valpen genom att göra en insättning för den. Depositionen är 500 euro (det summerar till slutpriset för valpen — 2000 euro). När hämtar du valpen? Efter 8 veckor inom landet och efter 15 veckor om det är leverans utomlands. Du kan komma till vår kennel personligen för att hämta din pitbullvalp. Eller så hjälper vi till med leverans. Pitbullterrier från Dognik Bulls kennel bor i 24 länder runt om i världen!
E-post:dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Valparnas pappa är Maximus No Regrets. Polsk avel, med en stor ansamling av sällsynta amerikanska Lonzo/Boudreaux-blodslinjer. Titel i tyngdlyftningstävlingar: flera förstaplatser i ADBA! Rengör från rassjukdomen pitbulls — ataxi. Har helt friska leder — bilder tagna med resultat AA och 00! Tre generationer av hans släktingar har röntgenbilder av perfekta armbågs- och höftleder. Hela härstamningen av Maximus No Regrets har idrottsmästare.
Mamman till valparna är Dognik Bulls Godena. Mycket vacker, aktiv, intelligent kvinnlig pitbull terrier. Detta är hennes tredje kull pitbullvalpar. I de två föregående kullarna (från andra fäder) växte valparna upp till friska, starka, utmärkta familjehundar, sporthundar. Och även utmärkta hundar för American Pit Bull Terrier-utställningar. Dognik Bulls Godena är undersökt och är frisk. Har inte en genetisk sjukdom av rasen — «cerebellär ataxi». Född från importerade hundar. Hennes pappa föddes i Amerika, hennes mamma föddes i Bulgarien. Godena bär på en tät ansamling av OFRN- och Jumbo-blod. Har en fullständig mästerskapshärstamning i utställningar, idrottstävlingar och arbetarringen. Godena är deltagare och vinnare av utställningar. Sportar också.
Med vänlig hälsning, chef för American Pitbull Terrier Kennel Veronika Voitovska

Pitbull terrier valpar Sverige