Pitbull terrier valpar Sverige

I den berömda kenneln av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls» föddes valpar. Födelsedatum: 1 juli 2023. Totalt 10 valpar (7 hanar och 3 tikar) pitbull. Flera valpar är till salu, resten är redan bokade till Finland, Polen, Rumänien. Importerade föräldrar. Fadern föddes 2016 i den amerikanska pitbullenkenneln Real Deal Chocolates (Florida). Mamman föddes 2021 i en plantskola i Dagestan. Föräldrar är mästare i utställningar och sport. Testad för frånvaro av genetiska sjukdomar av rasen American Pitbull Terrier.
Alla våra Sweden Pitbull Terrier-valpar är starka, friska, med eleganta färger. Valpar har redan en vacker atletisk figur. Fina stora huvuden. Riktiga ADBA Pitbull Terriers.
Bilder på pitbull terrier valpar Sverige:


Föräldrar:

Kontakta oss för att köpa en Sweden Pitbull Terrier valp. Berätta om dig själv i första inlägget. Alla våra valpar går till nya hem med ett veterinärt europeiskt pass, med ADBA stamtavla, vaccinerade, med ett registrerat mikrochip, med en påminnelse om hur man tar hand om en valp. Priset för en valp är 1500 euro.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

 

Liknande artiklar:
Pitbull Sverige. Pitbull Sweden

Pitbull terrier valpar Sverige