Pitbull valpar med ADBA stamtavla köp

ADBA American Pitbull Terrier valpar till salu från exklusiv uppfödning! Parning på plats till Polen (mamma till valparna och jag åkte till Polen för parning för att få det perfekta exklusiva blodet från Lonzo pitbullar). Valparna föddes den 10 september 2023. Priset för en valp är 2000 euro.
För tillfället finns det 2 vackra, friska hanar med perfekt anatomi kvar till salu! Brindle färg. Mycket sällskapliga, vänliga, aktiva pitbullvalpar med ADBA härstamning!
Hane nummer 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Hane nummer 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

De återstående valparna från dessa föräldrar är redan bokade till Italien och Estland.
Föräldrar till valpar är deltagare och vinnare av utställningar och sporttävlingar i hela Europa! De har inga genetiska rassjukdomar (de har hälsointyg). Ha friska hjärtan (har intyg om detta). Pappan till valparna har ingen armbågs- eller höftdysplasi på tre generationer! Betygen AA och 00 är de bästa resultaten som visar att pitbullen har friska leder.
Vi samlade uteslutande amerikanskt blod i våra valpar — OFRN (Old Family Red Nose) och Lonzo! Det finns för närvarande INGA analoger i kvalitet, härstamning och hälsa till våra valpar i hela Europa. Vi är en kennel med många års erfarenhet (vi har arbetat med pitbullterrier sedan 2011) och har erfarenhet av amerikanska pitbullars bästa blod.
Hos oss kan du köpa en pitbullvalp med ADBA härstamning. Våra pitbullar lever i 25 länder (över hela Europa och Amerika). Mot en extra avgift skickar vi valpar till ditt land/stad. Skriv gärna till oss, vi har leverans till var som helst i världen.
Alla valpar lämnar Dognik Bulls kennel vaccinerade, med ett europeiskt veterinärpass, med ett elektroniskt mikrochip, med en ADBA stamtavla (detta är den bästa härstamningen för pitbullar runt om i världen). För att köpa en pitbull med ADBA härstamning, skriv till oss och se till att kort berätta om dig själv och din erfarenhet av hundar:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Nära släktingar till våra valpar (far- och farföräldrar, farbröder, mostrar, etc.). Titta hur renrasiga, muskulösa, perfekta pitbullar är. Din pitbullvalp från Dognik Bulls kennel kommer att växa upp och bli densamma.

Pitbull valpar med ADBA stamtavla. Pitbull valpar med ADBA stamtavla köp