Pitbull valpar

Pitbull valpar
Amerikansk pitbull terrier valpar till salu, Dognik Bulls kennel. 3 rödhåriga rödnosade pojkar finns tillgängliga. 1 rödhårig rödnosig tjej med en chokladmask i ansiktet. Kostnaden för en valp är 1500 euro. Ålder — 10 veckor. Redo att flytta in i nya hem. Det sker leverans till länder och städer (våra hundar bor i 20 länder i världen). Vi övar också på att nya ägare kommer personligen till sin valp. Vi visar alla valpar att de alla är friska och aktiva. Vi introducerar föräldrar, deras prestationer i utställningar och idrottstävlingar, i träning.
Föräldrar till pitbullvalpar:


Fadern hämtades från USA — Millers Wild Storm aka Castle. Titlar på sport och utställningar. Linje Old Family Red Nose.


Mamman hämtades från Dagestan — Dognik Bulls Indiana. Red Alert linje.


Foto av pitbullvalpar


Video Dognik Bulls Muturganchik


Alla valpar bor i ett hus i skogen, går dagligen, är vana vid snö, andas ständigt frisk luft. De har starka tassar, eftersom de går bra och äter super premiummat (hills valp lamm och ris). I kenneln kommunicerar valpar med andra hundar, leker med våra grannars barn och genomgår helt den första socialiseringen av valpen. De är inte rädda för höga ljud, fyrverkerier, främlingar, bilar osv. Valpar med en riktig pitbullkaraktär, som du kan se i videon: de hänger, leker orädd, håller ett grepp, har press och driv. Underbara, renrasiga pitbullvalpar. Det finns inga analoger till denna parning i de närmaste länderna nu. Pitbullvalpar av högsta kvalitet. Föräldrar har inte allergier eller andra hälsoproblem. Mamma och pappa med stabilt psyke, lagom hundar.
Pitbullvalpar flyttar till sina hem med vaccinationer efter ålder, ett veterinärt europeiskt pass, ett mikrochip registrerat i den europeiska djurdatabasen, en ADBA stamtavla (American Dog Breeders Association — den äldsta och största, pålitliga organisationen för registrering av renrasiga pitbullvalpar i värld).
För att köpa en pitbullvalp från Dognik Bulls kennel, skriv:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls