Pitbull voor- en nadelen

Pitbull voor- en nadelen

Voordelen van het ras American Pit Bull Terrier:

1. Dit is een middelgrote hond en heeft daarom niet de problemen van veel grote rassen van gewrichtsaandoeningen (bijv. heup- en elleboogdysplasie komen niet vaak voor bij het ras American Pit Bull Terrier).

2. Kort haar vereist geen extra zorg — verzorging, trimmen, dat wil zeggen extra tijd en financiële kosten. Hij baadde, kamde uit met een borstel en de hond als een gespierd standbeeld.

3. Pitbulls zijn honden met een hoge intelligentie. Trainen is gemakkelijk voor hen, ze begrijpen en verwerken nieuwe informatie echt on the fly.

4. Pitbulls zijn dol op spelen. Met jou, met kinderen. Het kunnen spelletjes zijn met een bal of speelgoed, of het kan gewoon een inhaalslag zijn en een race rennen. De pitbullterriër is het soort hond dat ‘voor alles kookt’.

5. Pitbulls zijn niet allergisch en kunnen daarom zonder problemen industrieel voer of natuurvoeding eten. De meeste miniatuurrassen, witte honden hebben veel voedselallergieën en dit is voor het hele leven van de hond, lange 10-15 jaar. Wil je zo’n pijn voor jezelf voor een enorme levenslaag? Koop liever een pitbull met al zijn pluspunten en leef nog lang en gelukkig.

6. Genetica is erg belangrijk in een pitbull. Daarom is het kopen van een pitbullpuppy in een betrouwbare kwekerij al een garantie voor veel positieve aspecten — gezondheid, adequate psyche, stamboomgedrag.

7. Het voordeel van een goede pitbull is dat hij alle gezinsleden gelijk gehoorzaamt. Dit geldt vooral voor de volgzame teven van de pitbullterriër.

Nadelen van het Amerikaanse Pit Bull Terrier-ras:

1. Het grootste nadeel van het pitbullras is dat ze slechts 10-15 jaar leven, en niet ons hele leven, en dit breekt uiteindelijk de harten van de eigenaren.

2. Pitbulls hebben dierentuinagressie en niet altijd kunnen mannetjes overweg met mannetjes, en soms kunnen niet alle vrouwtjes met een andere hond samenleven. En het maakt niet uit of de tweede hond een volgzaam of een vechtend karakter heeft. Het is erg afhankelijk van de foklijnen van Amerikaanse Pit Bull Terriers. Als u niet zeker weet of de door u gekozen American Pit Bull Terrier-puppy goed zal kunnen opschieten met uw gezin, kat en kind, is het beter om contact op te nemen met een professionele crèche, waar zij een puppy zullen selecteren op basis van uw verzoeken van bekende en bewezen nakomelingen ouders. U kunt mij schrijven of bellen om de aanschaf van een pitbull in de Dognik Bulls kennel te bespreken. Waar u ook bent, u kunt onze volwassen honden en puppy’s komen ontmoeten. Of we helpen u bij het kiezen van een puppy op basis van onze ervaring uit onze dekkingen. We hebben onze pitbulls al vele malen naar 20 landen van de wereld gestuurd, daarom is geen afstand voor ons een obstakel zodat u een stijlvolle en betrouwbare 100% pitbull van pure foklijnen krijgt. De prijzen voor een volbloed pitbull in onze cattery variëren van 1000 euro tot 2200 euro.

Neem contact met ons op:

Instagram-dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com