Pitbullfokkers bij mij in de buurt


Kennel van Amerikaanse pitbull terriers “Dognik Bulls”. Onze honden zijn vertegenwoordigers van de zuiverste en bekendste foklijnen van de Amerikaanse Pit Bull Terriers. OFRN (VS), Red Alert (VS), Jumbo (Joegoslavië), Zebo (VS), Lonzo (VS), Boudreaux (VS), DDWW (Oekraïne).
De pitbullkennel “Dognik Bulls” is over de hele wereld bekend — onze honden leven in 25 landen! Inclusief in het thuisland van het ras — in de Verenigde Staten van Amerika.
Onze Amerikaanse pitbullterriërs winnen sportwedstrijden, tentoonstellingen en trainingen in veel landen over de hele wereld. Alle honden in de kennel zijn onderzocht op de afwezigheid van genetische ziekten die mogelijk aanwezig zijn bij het ras Amerikaanse Pitbull Terrier.
Foto’s van onze honden (pitbullkennels bij mij in de buurt):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Principes van ons werk:
Liefde voor het ras. Wij gebruiken in onze fokkerij uitsluitend Amerikaanse pitbulls van hoge kwaliteit. Al onze pitbulls hebben een Amerikaanse ADBA-stamboom. En dit zijn de meest waardevolle stambomen voor pitbulls ter wereld. Het is immers deze organisatie die sinds 1909 de raszuivere pitbulls in de wereld registreert en bijhoudt.
We leren voortdurend nieuwe dingen en verbeteren ons werk. Als hoofd van de crèche ben ik arts. Daarnaast ben ik gediplomeerd hondentrainer. Keurmeester van Amerikaanse pitbullterriërshows in de Europese Unie. Jurylid van sportwedstrijden (waitpulling).
De belangrijkste fokkerij is gebaseerd op puur Amerikaans bloed. We hebben verschillende honden meegenomen uit Amerika. Ook gaan wij fokken met Amerikaanse topreuen.
In onze kennel kunt u een pitbull pup kopen. De gemiddelde prijs is 1500-2000 euro. Levering is mogelijk in elke stad en elk land. Wij hebben ruime ervaring met bezorgen. Het belangrijkste van jou is de wens om een ​​puppy te kopen in onze pitbull-kennel. En ook financiële haalbaarheid voor de aanschaf en het onderhoud van een gokkende, coole, actieve pitbullterriër van “Dognik Bulls”.
Dit jaar is onze kennel van plan om 5 nestjes Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s te hebben. Neem contact met ons op en koop de puppy van je dromen bij “pitbullkennel bij mij in de buurt”.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska, kennel van Amerikaanse pitbull terriers “Dognik Bulls”.

Pitbullkennels bij mij in de buurt