Pitbullterriër pups Nederland

Pitbullterriër pups Nederland


In de Amerikaanse Pitbull Terrier kennel zijn pups geboren uit een velddekking in Polen! Onze Dognik Bulls Godena werd 1000 km van haar huis gefokt met een ongelooflijke reu Maximus No Regrets.
Te koop 3 mannelijke pitbulls «Pitbullterriër pups Nederland«:


Dit is een absoluut exclusieve paring van pitbulls in de Europese Unie! Bloed van honden «Dognik Bulls» (Amerikaanse foklijnen van pitbulls) met toevoeging van Pools-Amerikaans bloed uit de pitbullkennel «Maximus kennel»! Er zijn helemaal geen analogen van deze puppy’s in Europa! Het zijn slimme, mooie, gezonde, raszuivere Amerikaanse Pit Bull Terriers te koop!
Geboren op 10 september 2023. Alle pups gaan na 8 weken naar nieuwe huizen. Pups worden gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, met ADBA-stamboom, met een geregistreerde microchip. De pups groeien op met kinderen, wandelen veel in onze kennel en communiceren met andere honden.
De naaste verwanten van onze pitbulls. Kijk eens hoe mooie en rasechte pitbulls dit zijn! Ze zijn atletisch, gepassioneerd, snel, gezond!

Hoe koop je een pitbull bij de Dognik Bulls-kennel? Schrijf ons en vertel ons over uzelf en uw gezin. Vertel eens, heb je eerder honden gehad? Misschien had je al pitbulls? Hoe veel mensen zijn er in je familie? Heeft u kinderen? Woont u in een appartementencomplex of in een privéwoning? Deel alle belangrijke informatie. En ook uw plannen voor een pup uit onze kennel (huishond of hond voor tentoonstellingen, sport). Vervolgens reserveert u de pup door er een aanbetaling voor te doen. De borg bedraagt ​​500 euro (dit komt neer op de uiteindelijke prijs van de puppy — 2000 euro). Wanneer haal je de pup op? Na 8 weken binnen het land en na 15 weken als het om bezorging in het buitenland gaat. U kunt persoonlijk naar onze kennel komen om uw pitbullpup op te halen. Of wij helpen met bezorgen. Pitbullterriërs van de Dognik Bulls-kennel leven in 24 landen over de hele wereld!
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
De vader van de pups is Maximus No Regrets. Poolse fokkerij, met een grote opeenstapeling van zeldzame Amerikaanse Lonzo/Boudreaux-bloedlijnen. Getiteld in gewichthefwedstrijden: meerdere eerste plaatsen in ADBA! Schoon van de rasziekte van pitbulls — ataxie. Heeft perfect gezonde gewrichten — foto’s gemaakt met resultaat AA en 00! Drie generaties van zijn familieleden hebben röntgenfoto’s van perfecte elleboog- en heupgewrichten. De gehele stamboom van Maximus No Regrets kent sportkampioenen.
De moeder van de pups is Dognik Bulls Godena. Zeer mooie, actieve, intelligente vrouwelijke pitbullterriër. Dit is haar derde nestje pitbull-puppy’s. In de voorgaande twee nesten (van andere vaders) groeiden de pups op tot gezonde, sterke, uitstekende gezinshonden, sporthonden. En ook uitstekende honden voor tentoonstellingen van de Amerikaanse Pit Bull Terrier. Dognik Bulls Godena is onderzocht en gezond. Heeft geen genetische ziekte van het ras — «cerebellaire ataxie». Geboren uit geïmporteerde honden. Haar vader werd geboren in Amerika, haar moeder werd geboren in Bulgarije. Godena heeft een dichte ophoping van OFRN- en Jumbo-bloed. Heeft een volledige kampioenschapsstamboom op tentoonstellingen, sportwedstrijden en de ringring. Godena is deelnemer en winnaar van tentoonstellingen. Doet ook aan sport.
Met vriendelijke groet, Hoofd van de Amerikaanse Pit Bull Terrier Kennel Veronika Voitovska

Pitbullterriër pups Nederland