Pitbullterrieri uros jalostukseen


Dognik Bulls pitbull -kennelin uros on avoinna jalostukseen. Tuotu Amerikasta, Floridasta. Syntynyt urheilutarhassa «Real Deal Chocolates».
Sukutaulun lempinimi: Millers Wild Storm aka Castle. Klubin mestari, Ukrainan mestari, Venäjän mestari, neljän peräkkäisen amerikkalaisen pitbullterrierien erikoisnäyttelyn voittaja! Näyttelyvoittaja kokeneiden Jugoslavian koirakoirien arvostelemana. Urheilun mestari ja useiden kilpailujen voittaja! Terveystestattu: hänellä on ehdottoman terveet sisäelimet, aktiivinen siittiö, eikä hänellä ole rodun geneettisiä sairauksia. Todistukset pikkuaivojen ataksian ja verkkokalvon atrofian puuttumisesta.
Yli 400 amerikkalaisen pitbullterrierin isä. Useimpien rotunsa parhaiden pitbullien isoisä ja isoisoisä. Hänen lapsensa ovat urheilun mestareita. Pituushyppy — 570 senttimetriä. He hyppäävät 4 metriä korkealle (seinäkiipeily). Miller’s Wild Stormin eli Castlen lapset ja lapsenlapset ovat pitbullinterriereiden ja staffordshiren terrierien kilpailujen ehdottomia voittajia kaikkialla Euroopassa.
Hänen äitinsä syntyi Yhdysvalloissa. Sukutaulun lempinimi: Miller’s Brown Sugar. Absoluuttinen kolminkertainen painonvedon mestari Amerikassa! Urheilukilpailujen voittaja — seinäkiipeily, korkeushyppy, kilpa. ADBA:n ja UKC:n mestari.

Hänen isänsä syntyi Yhdysvalloissa. Sukutaulun lempinimi: Miller’s Eye of the Tiga. Monien urheilukilpailujen voittaja Amerikassa. Nimetty ADBA:ssa.

Hänen setänsä on maailman palkituin pitbullterrieri: urheilussa, harjoituksissa ja näyttelyissä.

Miller’s Wild Storm aka Castle itsessään on ADBA:n (American Dog Breeders Association) sukutaulu. Uskomattoman intohimoinen, itsevarma, vahva, energinen uros.
Kuva (pitbullterrieriuros paritteluun):

Avoinna jalostukseen vain nartuille, joilla on luotettava ja täydellinen sukutaulu. Hyvällä sukutaululla. Saavutuksilla urheilussa tai näyttelyissä. Geneettisillä testeillä amerikkalaisen pitbullterrierirodun sairauksien puuttumiseksi.
Parittelun hinta on 1500 euroa.
Yhteystiedot:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbullterrieri uros jalostukseen