Pitbullterrieripentuja Suomessa

Pitbullterrieripentuja Suomessa


Pennut syntyivät American Pitbull Terrier kennelissä kenttäasituksesta Puolassa! Meidän Dognik Bulls Godena kasvatettiin 1000 km päässä kotoaan uskomattoman uroksen Maximus No Regrets kanssa.
Myydään 3 uros pitbullia «Pitbullterrieripentuja Suomessa«:


Tämä on täysin eksklusiivinen pitbullien parittelu Euroopan unionissa! Koirien veri «Dognik Bulls» (amerikkalaiset pitbullien jalostuslinjat), johon on lisätty puolalais-amerikkalaista verta pitbull-kennelista «Maximus kennel»! Näille pennuille ei löydy analogeja Euroopassa ollenkaan! Ne ovat älykkäitä, kauniita, terveitä, puhdasrotuisia American Pit Bull Terrierejä myytävänä!
Syntynyt 10.9.2023. Kaikki pennut siirtyvät uusiin koteihin 8 viikon kuluttua. Pennut rokotetaan, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, ADBA-sukutaululla, rekisteröidyllä mikrosirulla. Pennut kasvavat lasten kanssa, kävelevät paljon kennelissämme ja kommunikoivat muiden koirien kanssa.
Pitbullidemme lähimmät sukulaiset. Katsokaa kuinka kauniita ja puhdasrotuisia pitbulleja nämä ovat! He ovat urheilullisia, intohimoisia, nopeita, terveitä!

Kuinka ostaa pitbull Dognik Bulls -kennelistä? Kirjoita meille ja kerro itsestäsi ja perheestäsi. Kerro minulle, onko sinulla ollut koiria aiemmin? Ehkä sinulla on jo pitbulleja? Kuinka monta henkilöä on perheessäsi? Onko teillä lapsia? Asutko kerrostalossa vai omakotitalossa? Jaa kaikki tärkeät tiedot. Ja myös pentusuunnitelmasi kennelistämme (koira tai koira näyttelyihin, urheiluun). Seuraavaksi varaat pennun tekemällä sille talletuksen. Talletus on 500 euroa (se laskee yhteen pennun lopullisen hinnan — 2000 euroa). Milloin haet pennun? 8 viikon kuluttua kotimaassa ja 15 viikon kuluttua, jos toimitus ulkomaille. Voit tulla kennelimme henkilökohtaisesti noutamaan pitbull-pentuasi. Tai autamme toimituksessa. Dognik Bulls -kennelin pitbullterrierit elävät 24 maassa ympäri maailmaa!
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Pentujen isä on Maximus No Regrets. Puolalainen jalostus, jossa on runsaasti harvinaisia ​​amerikkalaisia ​​Lonzo/Boudreaux-verilinjoja. Tituloitu painonnostokilpailuissa: useita ykkösiä ADBA:ssa! Puhdista pitbullien rodun taudista — ataksiasta. Hänellä on täysin terveet nivelet — kuvat otettu tuloksilla AA ja 00! Hänen sukulaistensa kolmella sukupolvella on röntgenkuvat täydellisistä kyynär- ja lonkkanivelistä. Maximus No Regretsin koko sukutaulussa on urheilumestareita.
Pentujen emä on Dognik Bulls Godena. Erittäin kaunis, aktiivinen, älykäs naaraspitbullterrieri. Tämä on hänen kolmas pitbull-pentujen pentue. Kahdessa edellisessä pentueessa (muilta isiltä) pennuista kasvoi terveitä, vahvoja, erinomaisia ​​perhekoiria, urheilukoiria. Ja myös erinomaisia ​​koiria American Pit Bull Terrier näyttelyihin. Dognik Bulls Godena on tutkittu ja terve. Sillä ei ole rodun geneettistä sairautta — «pikkuaivoataksia». Syntynyt tuontikoirista. Hänen isänsä syntyi Amerikassa, hänen äitinsä syntyi Bulgariassa. Godenassa on tiheä OFRN- ja Jumbo-veren kertymä. Hänellä on täysi mestaruussukutaulu näyttelyissä, urheilukilpailuissa ja työkehässä. Godena on näyttelyiden osallistuja ja voittaja. Harrastaa myös urheilua.
Ystävällisin terveisin American Pitbull Terrier Kennelin johtaja Veronika Voitovska

Pitbullterrieripentuja Suomessa