Pitbullterrieripentujen varaus
Maaliskuun puolivälissä 2024 odotamme amerikanpitbullterrieripentujen syntymää näiltä vanhemmilta:

Isä: Aventador KMK Rocky Balboa. Tuotu Puolasta.
Äiti: Dognik Bulls Abronia.
Odotamme mustien ja punaisten pentujen syntymää. Koska pentujen isällä (Aventador KMK Rocky Balboa) ei ole geneettisesti punaista nenää. Suklaanpentujen syntymä on mahdotonta. Pentujen hinta riippuu kunkin pennun henkilökohtaisista ominaisuuksista. Hinta 1500-2000 euroa. Parhaiden amerikanpitbullinterrieripentujen varaukset ovat nyt auki.
Isä: Aventador KMK Rocky Balboa. Tuotu Puolasta. Syntynyt amerikkalaisesta isästä ja puolalaisesta äidistä. Kantaa verilinjaa: kiinalainen. Hänellä on erinomainen ystävällinen luonne, intohimoinen ja erittäin sitkeä. Koko Venäjän pitbullien ja sauvojen yleisurheilukilpailun ehdoton voittaja. Urheilukilpailujen ehdoton voittaja 5 kertaa peräkkäin vuodessa! Kilpailussa on 50-100 pitbulleja ja sauvoja. Venäjän suurimmissa kaupungeissa — Pietarissa ja Moskovassa. 22 urheilupalkintoa yhdessä vuodessa! Venäjän maasto- ja kilpakilpailujen voittaja. Koulutettu kaikissa tottelevaisuusstandardeissa.
Moskovan erikoisnäyttelyn voittaja, tuomarina ADBA-asiantuntija Luigi John Matha (Italia). Näyttelyssä oli 110 pitbullia! Ja hän voitti ensimmäisen sijan kaikkien joukossa! Luokkavoittaja Moskovan rotujen erikoisnäyttelyssä, tuomarina Elena Belova (Suomi).
Aventador KMK Rocky Balboalla ei ole geneettisiä sairauksia. Ei ole ruoka-aineallergioita.
Esitetty marraskuun 2019 ADBA-lehden kannessa! Se on johtava American Pit Bull Terrier -lehti Amerikassa. Sai erinomaisen arvosanan maailmankuulun pitbull-kasvattajan Tom Garnerin alla! Tom Garner on sellaisten kuuluisten pitbull-linjojen perustaja kuin Chinaman, Frisco.
Toistuvasti kasvatettu Venäjällä ja Espanjassa. Hän välittää lapsille ulkonäkönsä, erinomaisen psyykensä, jännityksensä ja vetovoimansa.
Tässä ovat hänen lastensa urheilutulokset:
seinäkiipeily- 410 cm!
pituushyppy — 580 cm!
a-frame: 48 pistettä minuutissa!
korkeushyppy: 225 cm!
Samoin aitajuoksussa, maastojuoksussa, frisbeessä ja muissa urheilulajeissa. Yksi hänen tyttäreistään: huippukoira yleiseurooppalaisen kilpailun 2023 tulosten mukaan.

Ehdottomasti kaikista Aventadorin veljeistä ja sisaruksista tuli ADBA:n mestareita ja suurmestareita Euroopassa (5 legendaarista pitbullia — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Euroopassa ei ole toista pitbullterrieripentuetta, joka tuottaa niin monta ADBA-mestaria samanaikaisesti. Aventadoran äiti on ensimmäinen pitbull Euroopassa, jonka nimi on P.O.E — Producer of Excellence! Legendaarinen Zwolinski Bullet (syntynyt puolalaisessa kennelissä Forest Hill Kennel). Ainoa eurooppalainen pitbullterrieri, jolla on tämä amerikkalainen ADBA-titteli.
Aventador KMK Rocky Balboan korkeus: 54 cm Paino 23 kg.
Kuvia pitbullterrieri Aventador KMK Rocky Balboasta:

Kuvia Aventadorin lapsista (KMK Rocky Balboa):

Äiti: Dognik Bulls Abronia.
Syntynyt Amerikasta tuodusta isästä (Real Deal Chocolates). Useiden maiden mestari näyttelyissä ja urheilukilpailuissa. Neljä kertaa peräkkäin pitbullien erikoisnäyttelyiden voittaja Ukrainassa ja Venäjällä. Kilpailee noin 100 amerikkalaista pitbullterrieria. Lempinimi: Millers Wild Storm Castle.
Syntynyt Brasiliasta tuodusta äidistä. Lempinimi: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia kantaa Amerikan vanhinta tunnettua verilinjaa, OFRN (Old Family Red Nose). Abronialla on täysi mestaruuden sukutaulu Euroopan ja Amerikan urheilukilpailuissa. Ja myös koiranäyttelyissä. Abronian isosetä on maailman arvostetuin pitbullterrieri Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia on Moskovan Gold Cup 2023 -kilpailun voittaja. Nuorten pitbull-luokassa. Näyttelyssä oli noin 150 pitbullterrieriä.
Moskovan ja Pietarin urheilukilpailujen voittaja. Urheilutulokset:
Pituushyppy — 550 cm!
Seinäkiipeily — 370 cm!
Korkeushyppy — 215 cm!
Hän valmistautuu läpäisemään useita koulutusstandardeja. Ehdottomasti terveellistä. Ei ole geneettisiä sairauksia. Ei ole allergioita.
Läpäissyt psyykkisen kokeen — suomalainen mielentesti. Parhaalla tuloksella.
Korkeus: 48 cm Paino: 22 kg.
Kuvia Dognik Bulls Abronia:

Kaikki pennut rekisteröidään Dognik Bulls -kenneliin. Rokotettu, eläinlääkäripassilla, ADBA-sukutaululla, osto-myyntisopimuksella.
75% pennuista on puhdasta amerikkalaista verta! Huippukasvatus pitbull-kennelissämme.
Jos haluat ostaa amerikkalaisen pitbullterrieripennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Pit bullkennel KMK. Pitbull kennel Forest Hill Kennel