Pitbulluppfödare nära mig

American pitbull terrier kennel
Kennel av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls». Våra hundar är representanter för de renaste och mest kända avelslinjerna för American Pit Bull Terriers. OFRN (USA), Red Alert (USA), Jumbo (Jugoslavien), Zebo (USA), Lonzo (USA), Boudreaux (USA), DDWW (Ukraina).
Pitbullenkeneln «Dognik Bulls» är känd över hela världen — våra hundar lever i 25 länder! Inklusive i rasens hemland — i USA.
Våra amerikanska pitbullterrier vinner sporttävlingar, utställningar och träning i många länder runt om i världen. Alla hundar i kenneln har undersökts med avseende på frånvaro av genetiska sjukdomar som kan finnas i rasen American Pitbull Terrier.
Bilder på våra hundar (pitbullenkennel nära mig):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Principer för vårt arbete:
Kärlek till rasen. Vi använder endast amerikanska pitbullar av hög kvalitet i vår avel. Alla våra pitbullar är av amerikansk ADBA härstamning. Och det här är de mest värdefulla stamtavlor för pitbullar i hela världen. Det är trots allt denna organisation som registrerar och för register över renrasiga pitbullar i världen sedan 1909.
Vi lär oss hela tiden nya saker och förbättrar vårt arbete. Jag som chef för barnkammaren är läkare. Jag är också en certifierad expert hundtränare. Domare vid amerikanska pitbullterrier-utställningar i Europeiska unionen. Domare vid idrottstävlingar (waitpulling).
Huvudaveln är baserad på rent amerikanskt blod. Vi tog med flera hundar från Amerika. Vi går också för att avla med amerikanska topphanhundar.
Du kan köpa en pitbullvalp i vår kennel. Genomsnittspriset är 1500-2000 euro. Leverans är tillgänglig till alla städer och länder. Vi har lång erfarenhet av leveranser. Det viktigaste från dig är önskan att köpa en valp i vår pitbull kennel. Och även ekonomisk lönsamhet för köp och underhåll av en hasardspelande, cool, aktiv pitbullterrier från «Dognik Bulls».
I år planerar vår kennel att ha 5 kullar American Pitbull Terrier-valpar. Kontakta oss och köp din drömvalp från «Pitbull kennlar nära mig».
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska, kennel av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls».

Pitbull kennlar nära mig