Pitbulluppfödare Sverige


Välkommen till kenneln för renrasiga amerikanska Pit Bull Terriers i Sverige. Jag heter Veronika Voitovska och är uppfödare av Dognik Bulls kennel. På webbplatsen för vår kennel kan du se utmärkta representanter för rasen pitbull, förstå stamtavlor (och förstå varför stamtavla är viktigt för en pitbull) och även välja och köpa en pitbullvalp till dig själv.
I många år har vi fött upp den «ultimate American Pit Bull Terrier.» Till en början förde vår plantskola till Europa gammalt, beprövat blod från Amerika och Brasilien. Dessa pitbullar blev grundarna av vår kennel och vår linje av uppfödning av American Pit Bull Terriers. Jag ska visa dig hur riktiga pitbullar från «Dognik Bulls» Sverige ser ut:

Jag är säker på att du kommer att se skillnaden mellan våra pitbullterrier och andra pitbullar. Våra hundar är väldigt drivna, passionerade, de älskar sin ägare och älskar livet. Pitbullar från Dognik Bulls har utmärkta muskler, stora vackra huvuden och ett stabilt nervsystem. Vi reser mycket runt om i världen och går på utställningar och tävlingar för amerikanska Pit Bull Terriers. Dessutom genomför jag, Veronika Voitovska, ofta undersökningar på hundutställningar som certifierad experthundförare. Jag kan med tillförsikt säga att pitbullarna från Dognik Bulls är hundar av mycket hög kvalitet. Vi är mycket kända pitbulluppfödare i Europa.
Vi använder följande blodlinjer i vår pitbull-kennel: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Dessa är utmärkta linjer av pitbullar, med ett balanserat nervsystem, modiga och vid god hälsa (dessutom är alla hundar i vår kennel undersökta för frånvaro av genetiska rassjukdomar och har certifikat).
Hur mycket kostar valpar i vår pitbull kennel? Genomsnittspriset för en pitbullvalp är 1500-2500 euro. I detta pris ingår den underbaraste valpen, vaccinationer enligt ålder, registrerat mikrochip, europeiskt veterinärpass. Dessutom tillhandahåller vi omfattande material om näring, utbildning och träning av en valp i början av livet. Den här guiden hjälper alla nybörjare att föda upp en underbar valp på rätt sätt.
Vilken typ av ägare anser vi för hundar från vår svenska pitbull kennel? Personer med stabila familjerelationer, stabila jobb och inkomst. Människor som är villiga att ta sig tid att föda upp en frisk och aktiv amerikansk Pit Bull Terrier.
För vår del lägger vi maximal kraft och uppmärksamhet på att föda upp valpar medan de är i kenneln. Detta inkluderar tidig socialisering med andra hundar, barn, promenader utomhus fyra gånger om dagen från barndomen (med början vid 1 månads ålder från födseln), lära sig att använda koppel och halsband, bada och klippa naglar. Vår plantskola ligger i skogen. Därför bor valpar och vuxna hundar på en miljövänlig plats.
För att köpa en pitbull från en pitbullkennel i Sverige, skriv till oss. I ditt första meddelande, berätta om dig själv och din familj:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pitbullterrier från vår kennel lever i 25 länder runt om i världen. Vid behov organiserar vi leverans av valpen till ditt land och din stad.
Vi har för närvarande flera pitbullvalpar till salu i vår kennel. Kontakta oss för att köpa din drömhund.
Med vänlig hälsning, uppfödare och ägare till en pitbull-kennel i Sverige — Veronika Voitovska.

Pitbulluppfödare Sverige