Pitbullvalpar OFRN och Jumbo köper


En unik möjlighet att köpa en amerikansk pitbull Terrier-valp av Old Family Red Nose och Jumbo blodlinjer i en valp. Kännekännare av rasen American Pitbull Terrier förstår vad jag menar. Jag ska berätta mer för nybörjare.
I den amerikanska pitbullterrierkenneln «DOGNIK BULLS» föddes två topphundar upp. Officiell registrering av kenneln hos ADBA-American Dog Breeders Association. Den äldsta organisationen ägnade sig åt att registrera och registrera stamtavlor för amerikanska pitbullterrier. Valpar föds i juni 2024. Det är för närvarande möjligt att reservera ett andrahandsval för en pojke och ett förstahandsval för en tjej.
Far till framtida valpar: Millers Wild Storm Castle. Vinnare av fyra specialutställningar i flera länder i rad! Specialutställningar är utställningar där endast pitbulls samlas. Från 50 till 110 pitbullar åt gången. Vårt Millers Wild Storm Castle var vinnaren bland alla. Självklart vann han även på vanliga hundutställningar, där det finns många olika hundraser. Han vann också utställningens bästa hund och titeln Champion of Breed, Club Champion, Junior Champion och Adult Champion. Han har deltagit i idrottstävlingar sedan han var 4,5 månader och vinner också. Vinnare i tävlingar för pitbulls och stavar: höjdhopp, springstång. Flerfaldig vinnare av hunddragningstävlingar. I allmänhet en mycket driven, spelande, självsäker amerikansk pitbullterrier. Född i Florida, USA. I kenneln American Pit Bull Terrier «Real Deal Chocolates». Hans mamma är en mästare i ADBA- och UKC-systemen. Har även amerikanska sport- och träningstitlar: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Hon är också amerikansk mästare och amerikansk stormästare i viktdragning (hundtyngdlyftning). Fadern är titulerad i ADBA. Har även sport- och träningstitlar: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Mamma till framtida valpar: Dognik Bulls Anksunamun. Kommer från Zorba plantskola som ligger i Bulgarien. Detta blir hennes sista valpkull i vår kennel. Hon kommer då att avsluta sin karriär som producent och gå i pension. Han kommer att vandra med oss ​​genom skogarna, flyga med oss ​​jorden runt och fortsätta njuta av livet. Från henne har vi redan fått flera idealiska kullar av amerikanska pitbullterrier. Dessa valpar är de sista i sitt slag. Och de är mycket värdefulla för vår pitbull-kennel. Fullständigt undersökt av veterinär innan avel. Och den har också tester för frånvaron av genetiska sjukdomar som är karakteristiska för rasen American Pit Bull Terrier.
Priset på valpar är 1800 euro eller 2000 dollar. Alla valpar får tidig socialisering i kenneln: bekantskap med främlingar, barn, olika underlag, en bil, gatan, en skog, en åker. Alla valpar lämnar avmaskade, vaccinerade, med en certifierad undersökning från en veterinär, med ett europeiskt veterinärpass, med ett registrerat mikrochip, med en ADBA stamtavla. Leverans över hela världen, till alla kontinenter.
Maila oss för att diskutera bokning eller köp av en American Pitbull Terrier-valp:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Med vänliga hälsningar, Veronika Voitovska. Ägare av den bästa kenneln av amerikanska pitbullterrier «DOGNIK BULLS». Familjeläkare. Expert hundförare. Djurpsykolog.

OFRN pit bull valpar köp, Jumbo pit bull valpar köp, köp pit bull valp, köp amerikansk pit bull terrier valp, Real Deal Chocolates kennel, Millers Wild Storm Castle, Dognik Bulls Anksunamun