Pitbullvikt som drar Sverige

Viktdragning är en typ av sporttävling där hundar släpar en stor last över en kort sträcka. Vanligtvis är avståndet 5 meter. Hundar visar sin styrka, uthållighet, hälsa. Endast friska hundar över 1 år får tävla.

Mest av allt bland deltagarna i weight pulling-tävlingar är det pitbulls. Pitbull och viktdragning är något starkt, kraftfullt och spektakulärt. Pitbullar visar de högsta oddsen i viktdragningstävlingar. Förhållandet mellan pitbullens vikt och lastens storlek når mer än 100 gånger.

American Pit Bull Terrier är en otrolig hundras. De är kapabla till vad alla andra hundar är. Men samtidigt är deras hälsa mycket bättre. Deras kontakt med ägaren är mycket starkare.

Viktdragningstävlingar hålls årligen i Sverige. Utexaminerade från den amerikanska pitbull terrier kennel «Dognik Bulls» Sverige deltar ständigt och vinner, tar priser.

På bilden ser ni pitbullar i vikt som drar Sverige. På bilden endast hundar från Dognik Bulls kennel.

Om du vill på allvar vikta din pitbull, få den undersökt fullständigt av en veterinär först. Var särskilt uppmärksam på muskuloskeletala systemet och det kardiovaskulära systemet i din pitbull.

Om du letar efter var du kan köpa en pitbullvalp i Sverige, om du planerar att din pitbull ska vara weight pulling i framtiden (pit bull weight pulling Sweden), kontakta då vår kennel. Vi hjälper dig att välja den bästa valpen för att odla en framtida mästare i viktdragning.

Instagram kennel vikt pulling pit bull Sverige— dognikbulls

E-post- dognikb@gmail.com