Plavi american bully štenci

Plavi american bully štenci


Uzgajivačnica Dognik Bulls prodaje prekrasno štene American Bully u ekskluzivnoj plavoj boji!
Izvrsna, snažna, široka, moćna američka nasilnica. Dob — 3 mjeseca. Krv Daxa, Phenoma, Eminenta.
Nadimak po rodovnici — Dognik Bulls Branwen.
Opis karaktera: Aktivan, ljubazan, dobro se slaže s ljudima i životinjama. Kada dođu kod nas birati štence, prvi ide na kontakt. Ide svim ljudima, ne boji se nikoga, voli sjediti skrštenih ruku. Igra se sa svim igračkama. Istražila je cijeli teritorij vrtića, apsolutno neustrašiva.
Opis izgleda: velika glava, odličan prijelaz od čela do nosa, savršena pigmentacija dlake. Snažno tijelo. Glatke, moćne, snažne šape. Rep savršene dužine. Nema diskvalificirajućih nedostataka. Pogodan za izložbe i uzgoj. Također razmatramo mogućnost prodaje samo jednoj obitelji punoj ljubavi koja želi kupiti lijepo i zdravo štene American Bully. Očekivani tip je moćan «pocket».
Dognik Bulls Branwen je štene visoke klase. S njom ćete uživati ​​u životu, šetati parkom, šumama, ići na jezero, šetati gradom i uživati ​​u životu. Potpuno je zdrava, kao i njezini roditelji. Stoga ćete veterinara posjetiti samo jednom godišnje — za godišnja složena cijepljenja. Branwen voli ljude i djecu. Stoga će cijela vaša obitelj biti sretna s tako malim i ljubaznim psićem American Bully.
U novi dom će se preseliti potpuno cijepljena, s mikročipom registriranom u međunarodnoj europskoj bazi podataka, s europskom veterinarskom putovnicom, s rodovnicom. Kompletan set dokumenata.
Fotografije «American Bully plavih štenaca«. Dognik Bulls Branwen:


Otac: 815 Bully Camp Noise. Dovezeno iz USA. Prvak države na izložbama. Bez ataksije (pasminska bolest american bully).


Majka: Dognik Bulls Lilibeth. Dovezeno iz Rusije. Bez ataksije (pasminska bolest american bully).


Pišite nam za kupnju plavog šteneta American Bully:
Email:dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Po štene možete doći osobno u uzgajivačnicu. Ili ćemo organizirati dostavu. Naši plavi American Bully štenci žive u 20 zemalja svijeta.
S poštovanjem, voditeljica vrtića Veronika Voitovska