Pocket american bully foto
American Bully i typen «Pocket» från kennel Dognik Bulls
Lila bully foto


Blå trefärgad bully foto


Chokladpåse bully foto


American Bully kennel Dognik Bulls har nu valpar i typen «Pocket Bully» till försäljning.
Från ett avelspar: 815 Bully Camp Noise (USA import) x Dognik Bulls Lilibeth (Ryssland import). Valpar är registrerade i ABKC:s stambok (stamtavla), fullt vaccinerade, mikrochip, med europeiskt veterinärpass. 2 tjejer till salu: blå och lila.
Valpar är helt friska, socialiserade, bor i skogen i en plantskola, går mycket, kommunicerar med människor och djur. Djärva, snälla, aktiva amerikanska tjurar av typen «pocket».
Blue Pocket Bully-foto:


Lilac Pocket Bully foto:


Om du vill köpa en American Bully-valp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vi säljer endast starka, friska valpar från de bästa American Bullies. Våra hundar har inte problem med leder, med hjärta, med nervsystemet. De deltar i utställningar, simmar i sjöar, floder, hav. De springer med en cykel. De bor och leker med andra hundar i kenneln. De älskar människor, barn och livet självt! Din familj kommer definitivt att bli ännu gladare när du köper en vacker renrasig American Bully-valp. Du kommer att gå mer i friska luften, stärka relationer i familjen, få en trogen och hängiven vän — en hund.
Vi bjuder in dig till vår kennel, bekanta dig med vuxna hundar och välj en valp till dig själv. Lär känna den verkliga karaktären hos American Bully, se och rör vid dem live.
Vänligen, i det första meddelandet, berätta om dig själv:
Ditt namn, ålder, land/stad där du bor. Har du några hundar och vilken ras. Har du barn och hur många. Bor du i lägenhet eller i hus? Vad planerar du att göra med din hund: husdjur, utställningshund, avelshund? Är någon i din familj allergisk mot hundar? Är alla släktingar redo att köpa en American Bully-valp? Vill du ha en pojke eller en tjej? Vilken färg valp vill du ha?
Om du inte själv kan komma för att välja och hämta en mobbar valp så hjälper vår kennel till med leverans. Våra hundar lever i 20 länder i världen och det finns inga hinder.
Med vänlig hälsning, chefen för den american bully kenneln, Veronika Voitovska.