Pocket bully bilde
American Bully i typen «Pocket» fra kennelen Dognik Bulls
Syrin pocket bully bilde


Blå trefarget pocket bully bilde


Sjokolad pocket bully bilde


American Bully kennel Dognik Bulls har nå valper i typen «Pocket Bully» for salg.
Fra et avlspar: 815 Bully Camp Noise (USA import) x Dognik Bulls Lilibeth (Russland import). Valper er registrert i ABKC stambok (stamtavle), fullvaksinert, mikrochip, med europeisk veterinærpass. 2 jenter til salgs: blå og lilla.
Valper er helt friske, sosialiserte, bor i skogen i barnehage, går mye, kommuniserer med mennesker og dyr. Fet, snille, aktive amerikanske okser av typen «pocket».
Blue Pocket Bully-bilde:


Lilac Pocket Bully-bilde:


Hvis du ønsker å kjøpe en American Bully-valp, skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vi selger kun sterke, sunne valper fra de beste american bully. Våre hunder har ikke problemer med ledd, med hjerte, med nervesystemet. De deltar i utstillinger, svømmer i innsjøer, elver, hav. De løper med sykkel. De bor og leker med andre hunder i kennelen. De elsker mennesker, barn og livet selv! Familien din vil definitivt bli enda lykkeligere når du kjøper en vakker renraset American Bully-valp. Du vil gå mer i frisk luft, styrke relasjoner i familien, få en trofast og hengiven venn — en hund.
Vi inviterer deg til vår kennel, bli kjent med voksne hunder og velg en valp til deg selv. Bli kjent med den virkelige karakteren til American Bully, se og ta på dem live.
Vennligst, i den første meldingen, fortell oss om deg selv:
Ditt navn, alder, land/by. Har du noen hunder og hvilken rase. Har du barn og hvor mange. Bor du i leilighet eller hus? Hva planlegger du å gjøre med hunden din: kjæledyr, utstillingshund, avlshund? Er noen familiemedlemmer allergiske mot hunder? Er alle pårørende klare til å kjøpe en American Bully-valp? Vil du ha en gutt eller en jente? Hvilken farge valp vil du ha?
Hvis du ikke personlig kan komme for å velge og hente en bully valp, hjelper vår kennel med levering. Hundene våre bor i 20 land i verden, og det er ingen barrierer.
Vennlig hilsen lederen av den american bully kennelen, Veronika Voitovska.