Pocket bully fotó

Pocket bully fotó
American Bully «pocket» típusban a Dognik Bulls kennelből
Lila pocket bully fotó


Kék háromszínű pocket bully fotó


Csokis pocket bully fotó


Az American Bully kennel Dognik Bulls «Pocket Bully» típusú kutyusai eladók.
Tenyészpárból: 815 Bully Camp Noise (USA import) x Dognik Bulls Lilibeth (Oroszország import). A kölykök az ABKC törzskönyvébe (származék) be vannak jegyezve, teljesen oltva, mikrochippel, európai állatorvosi útlevéllel. 2 lány eladó: kék és lila.
A kölykök teljesen egészségesek, szocializáltak, erdőben élnek bölcsődében, sokat sétálnak, kommunikálnak emberekkel és állatokkal. Merész, kedves, aktív amerikai bikák «zseb» típusban.
Blue Pocket Bully fotó:


Lilac Pocket Bully fotó:


Ha American Bully kiskutyát szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Csak erős, egészséges kölyökkutyákat árulunk a legjobb amerikai Bullies-től. Kutyáinknak nincsenek ízületi, szív-, idegrendszeri problémái. Részt vesznek kiállításokon, úsznak tavakban, folyókban, tengerekben. Biciklivel futnak. A kennel más kutyáival élnek és játszanak. Szeretik az embereket, a gyerekeket és magát az életet! Családja biztosan még boldogabb lesz, ha vásárol egy gyönyörű fajtatiszta American Bully kiskutyát. Többet fog sétálni a friss levegőn, erősíti a kapcsolatokat a családban, hűséges és odaadó barátot — kutyát — szerez.
Meghívjuk kennelünkbe, ismerkedjünk felnőtt kutyákkal és válasszunk kiskutyát magunknak. Ismerje meg az American Bully igazi karakterét, nézze meg és érintse meg őket élőben.
Kérlek, az első üzenetben mesélj magadról:
Az Ön neve, életkora, lakóhelye szerinti ország/város. Van kutyája és milyen fajtája? Van gyereked és hány. Lakásban vagy házban laksz? Mit tervezel a kutyáddal: házi kedvencet, kiállítási kutyát, tenyészkutya? Van olyan családtagja, aki allergiás a kutyákra? Minden rokon készen áll egy American Bully kölyökkutya vásárlására? fiút vagy lányt szeretnél? Milyen színű kiskutyát szeretnél?
Ha nem tud személyesen eljönni egy bully kölyökkutya kiválasztásához és átvételéhez, kennelünk segít a szállításban. Kutyáink a világ 20 országában élnek, és nincs akadály.
Üdvözlettel: az american bully kennel vezetője, Voitovska Veronika.