Pocket bully fotografie

Pocket bully fotografie
American Bully în tipul „Pocket” de la canisa Dognik Bulls
Fotografie de pocket bully liliac


Fotografie de pocket bully tricolor albastru


Fotografie pocket bully de ciocolată


Canisa American Bully Dognik Bulls are acum pui de vânzare de tip „Pocket Bully”.
Dintr-o pereche de reproducție: 815 Bully Camp Noise (import SUA) x Dognik Bulls Lilibeth (import Rusia). Puii sunt înscriși în cartea genealogică ABKC (pedigree), vaccinați complet, cu microcip, cu pașaport veterinar european. Vand 2 fete: albastru si liliac.
Cățeii sunt complet sănătoși, socializați, trăiesc în pădure într-o pepinieră, se plimbă mult, comunică cu oamenii și animalele. Tauri americani îndrăzneți, amabili și activi de tip „de buzunar”.
Fotografie Blue Pocket Bully:


Fotografie Lilac Pocket Bully:


Dacă vrei să cumperi un cățeluș American Bully, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vindem doar căței puternici și sănătoși de la cei mai buni bătăuși americani. Câinii noștri nu au probleme cu articulațiile, cu inima, cu sistemul nervos. Ei participă la expoziții, înoată în lacuri, râuri, mări. Aleargă cu bicicleta. Ei trăiesc și se joacă cu alți câini din canisa. Ei iubesc oamenii, copiii și viața însăși! Familia ta va fi cu siguranță și mai fericită când vei cumpăra un cățeluș American Bully frumos de rasă. Veți plimba mai mult în aer curat, veți consolida relațiile în familie, vă veți face un prieten fidel și devotat — un câine.
Vă invităm la canisa noastră, faceți cunoștință cu câinii adulți și alegeți singur un cățel. Cunoașteți personajul real al American Bully, vedeți-i și atingeți-i live.
Te rog, în primul mesaj, spune-ne despre tine:
Numele, vârsta, țara/orașul de reședință. Aveți câini și ce rasă? Ai copii si cati. Locuiești într-un apartament sau într-o casă? Ce ai de gând să faci cu câinele tău: animal de companie, câine de expoziție, câine de reproducție? Sunt membri ai familiei dumneavoastră alergici la câini? Sunt toate rudele gata să cumpere un cățeluș American Bully? Vrei un băiat sau o fată? Ce culoare iti doresti catelus?
Dacă nu puteți veni personal să alegeți și să ridicați un cățeluș, canisa noastră vă va ajuta cu livrarea. Câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii și nu există bariere.
Cu stimă, șefa canisei american bully, Veronika Voitovska.