Pocket bully kuva

Pocket bully kuva
American Bully «Pocket»-tyyppisenä kennelista Dognik Bulls
Lila pocket bully kuva


Sininen kolmivärinen pocket bully kuva


Suklaapussi pocket bully kuva


American Bully kennel Dognik Bullsilla on nyt myynnissä «Pocket Bully» -tyyppisiä pentuja.
Pesimäparista: 815 Bully Camp Noise (tuonti USA:sta) x Dognik Bulls Lilibeth (Venäjän tuonti). Pennut on rekisteröity ABKC:n sukukirjaan (sukukirja), täysin rokotettuja, mikrosiruja, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla. 2 tyttöä myynnissä: sininen ja lila.
Pennut ovat täysin terveitä, sosiaalisia, asuvat metsässä lastentarhassa, kävelevät paljon, kommunikoivat ihmisten ja eläinten kanssa. Rohkeat, ystävälliset, aktiiviset amerikkalaiset «pocket»-tyyppiset härät.
Blue Pocket Bully -kuva:


Lilac Pocket Bully -kuva:


Jos haluat ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Myymme vain vahvoja, terveitä pentuja parhailta American Bulliesilta. Koirillamme ei ole ongelmia nivelten, sydämen tai hermoston kanssa. He osallistuvat näyttelyihin, uivat järvissä, joissa, merissä. He juoksevat pyörällä. He asuvat ja leikkivät kennelin muiden koirien kanssa. He rakastavat ihmisiä, lapsia ja itse elämää! Perheesi on varmasti vielä onnellisempi, kun ostat kauniin puhdasrotuisen American Bully -pennun. Kävelet enemmän raikkaassa ilmassa, vahvistat suhteita perheessä, saat uskollisen ja omistautuneen ystävän — koiran.
Kutsumme sinut kenneliimme, tutustumaan aikuisiin koiriin ja valitsemaan pentu itsellesi. Tutustu American Bullyn todelliseen hahmoon, näe ja kosketa heitä livenä.
Kerro itsestäsi ensimmäisessä viestissäsi:
Nimesi, ikäsi, asuinmaasi/-kaupunkisi. Onko sinulla koiria ja minkä rotuisia? Onko sinulla lapsia ja kuinka monta. Asutko kerrostalossa vai omakotitalossa? Mitä aiot tehdä koirasi kanssa: lemmikki, näyttelykoira, jalostuskoira? Ovatko perheesi jäsenet allergisia koirille? Ovatko kaikki sukulaiset valmiita ostamaan American Bully -pennun? Haluatko pojan vai tytön? Minkä värisen pennun haluat?
Mikäli et voi tulla henkilökohtaisesti valitsemaan ja noutamaan kiusaajapentua, kennelimme auttaa toimituksessa. Koiramme elävät 20 maassa ympäri maailmaa, eikä siellä ole esteitä.
Ystävällisin terveisin american bully kennelin johtaja Veronika Voitovska.