Pocket type bully foto

Pocket type bully foto
American Bully in het type «Pocket» van de kennel Dognik Bulls
Lila pocket bully foto


Blauwe driekleurige pocket bully foto


Foto pocket bully chocolade


American Bully kennel Dognik Bulls heeft nu puppy’s van het type «Pocket Bully» te koop.
Uit een kweekkoppel: 815 Bully Camp Noise (US import) x Dognik Bulls Lilibeth (Russische import). Pups zijn ingeschreven in het ABKC stamboomboek (stamboom), volledig gevaccineerd, microchip, met een Europees veterinair paspoort. 2 meisjes te koop: blauw en lila.
Puppy’s zijn helemaal gezond, gesocialiseerd, leven in het bos in een crèche, lopen veel, communiceren met mensen en dieren. Stoutmoedige, vriendelijke, actieve Amerikaanse stieren in het «pocket» type.
Blue Pocket Bully-foto:


Lilac Pocket Bully-foto:


Als u een American Bully-puppy wilt kopen, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Wij verkopen alleen sterke, gezonde pups van de beste Amerikaanse Bullies. Onze honden hebben geen problemen met gewrichten, met het hart, met het zenuwstelsel. Ze nemen deel aan tentoonstellingen, zwemmen in meren, rivieren, zeeën. Ze rennen met een fiets. Ze leven en spelen met andere honden van de kennel. Ze houden van mensen, kinderen en het leven zelf! Je gezin zal zeker nog gelukkiger zijn als je een prachtige rasechte American Bully-puppy koopt. Je zult meer in de frisse lucht lopen, relaties in het gezin versterken, een trouwe en toegewijde vriend maken — een hond.
We nodigen je uit in onze kennel, maak kennis met volwassen honden en kies zelf een puppy. Leer het echte karakter van de American Bully kennen, zie en raak ze live aan.
Vertel ons alsjeblieft in het eerste bericht over jezelf:
Uw naam, leeftijd, land/woonplaats. Heb je honden en welk ras? Heeft u kinderen en hoeveel. Woont u in een appartement of in een huis? Wat bent u van plan met uw hond te gaan doen: huisdier, showhond, fokhond? Zijn er gezinsleden die allergisch zijn voor honden? Zijn alle familieleden klaar om een ​​American Bully-puppy te kopen? Wil je een jongen of een meisje? Welke kleur pup wil je?
Als u niet persoonlijk kunt komen om een ​​bullebakpup uit te kiezen en op te halen, helpt onze kennel bij de bevalling. Onze honden leven in 20 landen van de wereld en er zijn geen barrières.
Met vriendelijke groet, het hoofd van de american bully kennel, Veronika Voitovska.