Preţul american bully

Preţul american bully
Ce determină de obicei prețul unui cățel sau al unui adult American Bully?
1. Calitatea cățelușului însuși. Dacă cățelul nu are defecte de căsătorie, de reproducere, atunci costă mai mult decât alți căței din așternut. Depinde de cap, oase, lățimea pieptului, labe și așa mai departe.
2. Din pedigree-ul așternutului. Dacă acestea sunt sânge rare, exclusiviste, căutate, toți cățeii din această puiă sunt scumpi.
3. Dacă a existat o împerechere în canisa sau a fost o împerechere de ieșire. Costul împerecherii în țara noastră cu un mascul American Bully este de 1500-5000 de euro. Ieșire împerechere 3000-10000 euro, plus cheltuieli de călătorie.
4. Uneori fetele sunt mai scumpe decât băieții. Dar nu in totdeauna. În canisa noastră American Bully Dognik Bulls, de cele mai multe ori, băieții sunt mai scumpi decât fetele.
5. Titlurile părinților, victoriile lor în expoziții celebre din țară și din străinătate.
6. Unele culori sunt mai scumpe. De exemplu, cățeii bătăuşului american de liliac, albastru, culori tricolore sunt mai scumpi.
7. In cadrul aceluiasi pui, diferenta de pret pentru fiecare catelus poate ajunge la 1500 de euro.


În canisa noastră, prețul mediu al unui American Bully este de 2000-2500 de euro, dacă nu este o împerechere de ieșire. De la 3000 de euro, dacă tricotajul este plecat. Împerecherile din exterior ale American Bullies sunt un val de linii de sânge noi și bune către reproducerea lor uniformă și bine-cunoscută, bine stabilită. Împerecherile de călătorie sunt necesare pentru dezvoltarea canisa și a rasei American Bully.
Pentru a afla prețurile actuale pentru American Bully în canisa noastră Dognik Bulls. Pentru a cumpăra un cățeluș American Bully. Aflați despre caracterul American Bully, o descriere a rasei American Bully. Scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls